Goed om te weten, onze dienstverlening met COVID-19

Het zijn bijzondere tijden. Het Coronavirus (COVID-19) blijft zich wereldwijd verspreiden. Hier moeten we allemaal rekening mee houden en op inspelen. Bij DIT Personeel volgen we daarin het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Dit betekent o.a. dat onze medewerkers, waar mogelijk, vanuit huis werkzaam zijn. We blijven, net als anders, telefonisch en per mail bereikbaar om onze dienstverlening voort te zetten.


Onze dienstverlening


Dit geldt niet voor onze vakmensen, zij blijven werkzaam op locatie. Diverse projecten en werkzaamheden binnen de Bouw, Techniek, Metaal en Schildersbranche kunnen ondanks de maatregelen doorgang vinden. Heel fijn, en goed om te zien dat onze vakmensen zich blijven inspannen. Uiteraard alleen wanneer wanneer de gezondheid dit toelaat. Daarover zijn zij dan ook geïnformeerd en onze accountmanagers houden contact met ze.


Nieuwe vakmensen aannemen


Maar ook voor sollicitanten blijven wij bereikbaar in deze tijd. Geen face-to-face gesprekken vooraf maar telefonische intakes om te screenen om iemand voldoet aan de gevraagde functie eisen en wij passend werk kunnen bieden. Onze vacatures houden wij dagelijks bij, op zoek naar vakmensen die ook nu hun bijdrage kunnen en willen leveren. Bekijk hier onze vacatures.


Wij denken graag mee


Dus ook in deze periode kun je gebruik (blijven) maken van onze dienstverlening. Daar doen wij alles aan. Krijg je de planning niet rond wegens ziekte? Zijn er EU-vakkrachten die terug naar huis gaan. En heb je daarom behoefte aan extra bezetting? Laat het ons weten.

Neem contact op met je vaste contactpersoon of plaats een aanvraag via het aanvraagformulier op de site. Gepubliceerd op 20 maart 2020