Opdrachten voor ZZP'ers

Met DIT ZZP doe je goed zaken

DIT ZZP is een gespecialiseerd onderdeel van DIT Personeel. DIT ZZP brengt opdrachtgevers en zzp’ers op een betrouwbare en efficiënte manier bij elkaar. Wij zorgen voor overeenkomsten en samenwerkingsrelaties waar geen speld tussen te krijgen is. Vergroot je netwerk en verbeter je omzet. Met opdrachten waar wij voor instaan.
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
Toon {{ ItemsCount }} vacatures
Er zijn {{ItemsCount}} vacatures gevonden

Meer opdrachten, meer zekerheid

Met DIT ZZP kun jij vol focussen op je werk

Uitdagende opdrachten en snel weten waar je aan toe bent? Geen gedoe met wet- en regelgeving, geen zorgen over de betaling? Meld je aan bij DIT ZZP. Voor goed omschreven opdrachten in o.a. techniek en bouw.

Bekijk onze zzp opdrachten


Als zzp’er op zoek naar een zzp opdracht omdat je huidige opdracht afloopt? Bekijk dan onze zzp opdrachten. Wij hebben opdrachten voor zzp’ers waarmee wij zzp’ers en opdrachtgevers bij elkaar brengen. Werken in de bouw als zelfstandige of werken in de techniek als zelfstandige, dat kan bij DIT ZZP. Zo vergroot je je netwerk en verminder je je administratieve werk. Door de diversiteit aan opdrachten voor zelfstandigen is er altijd een passende zzp opdracht voor jou. Bij DIT ZZP kan jij als zzp’er focussen op je werk en de uitvoering daarvan.

ZZP opdrachten


Een nieuwe zzp opdracht voor jouw als zelfstandige in de elektrotechniek, installatietechniek, bouw, afbouw of metaal? De zzp opdrachten van DIT ZZP worden door onze accountmanagers in het land geselecteerd. Hierdoor bieden wij jou zzp opdrachten of zzp vacatures die passen bij jouw ervaring en wensen. Net als onze vacatures voor vakkrachten zijn de zzp vacatures voor zelfstandige bij opdrachtevers in heel Nederland. Een zzp opdracht via DIT ZZP geeft jouw zekerheid, geen gedoe met wet- en regelgeving en eenvoudige facturatie en tijdige betaling. Als zelfstandige kan jij je daarom focussen op je werk.
    Geen drempels
    DIT ZZP neemt de drempels tussen opdrachtgevers en zzp’ers weg. Meld je aan bij onze zzp-pool en vergroot je kans op uitdagende opdrachten.