Referentie KMWE

DIT bekijkt serieus hoe ze samen met ons de markt kan betreden"

Jochem Langendonk KMWE

Wie                 director Operations Systems Jochem Langendonk 
Waar              KMWE

KMWE is toeleverancier voor de hightech machinebouw en aerospace en bedient daarmee de luchtvaart, de semiconductors, de medische markt en wetenschappelijke bedrijven. Het bedrijf is voor jonge techneuten een aantrekkelijke werkgever: snelle wereld, veel ontwikkelingen, nieuwste technieken, wie wil daar niet werken? Toch is het niet eenvoudig om aan goed personeel te komen. Gelukkig heeft KMWE een betrouwbare partner gevonden in DIT Bouw en Techniek.

Jochem Langendonk, director Operations Systems, is voortdurend op zoek naar echte allrounders. In zijn ogen beschikt de ideale werknemer over veel verschillende disciplines. ”De  mensen die wij zoeken moeten eigenlijk van alles verstand hebben: elektrotechniek, werktuigbouw, mechanisch, software, noem maar op. Ontwikkelingen gaan namelijk snel bij KMWE en de klant van tegenwoordig wil steeds meer. Niet alleen het maken is belangrijk; steeds vaker wordt ook gevraagd om het kwalificeren en testen. Dan heb je jongens nodig die dat totaalpakket beheersen. Jongens die dus ook hun hand niet omdraaien voor een druk- of softwaretest. Bij DIT snappen ze wat we nodig hebben, want de medewerkers die ze aanleveren voldoen aan onze eisen. En àls het een keer niet goed gaat, dan grijpen ze in en dragen ze oplossingen aan.”

KMWE is een hightechbedrijf dat werkt met de nieuwste ontwikkelingen om hun technologische voorsprong vast te houden en naar een steeds hoger niveau te tillen. Dat vraagt niet alleen om kwaliteit van de medewerkers; ook de partners met wie je als bedrijf samenwerkt moeten daarbij aan kunnen sluiten. Hoe denken ze bij KMWE over DIT als partner?

Als sterkste punten noemt Langendonk de flexibiliteit (snel reageren), continuïteit ( zorgen dat KMWE continu kwaliteit kan leveren) en de prijs. Niet onbelangrijk in deze tijd, waarin de druk vanuit de markt goed voelbaar is! Maar nog belangrijker dan deze punten vindt hij de betrokkenheid: “DIT bekijkt serieus hoe ze samen met ons de markt kan betreden. De mensen brengen regelmatig een bezoek, ze zien waar de behoefte ligt en kunnen snel schakelen. Bovendien heerst er geen ‘uurtje-factuurtjementaliteit’.  DIT is een partner met wie we samen de toekomst tegemoet kunnen treden.” 

 

Direct personeel nodig?

Het is niet ingewikkeld. U zoekt mensen. En wij leveren die. Ook op korte termijn.

Nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten:

Vacatures in de High Tech