Referentie ElektroNed

“Wij zochten een bureau met landelijke dekking”

Ton de Win - Referentie ElektroNed

Wie                 directeur Ton de Win
Waar              ElektroNed in Veenendaal

ElektroNed is een samenwerkingsverband van middelgrote elektrotechnische bedrijven met vestigingen in heel Nederland. DIT Bouw en Techniek levert elektrotechnisch personeel aan alle veertig partners. 

 “Twee jaar geleden kozen wij heel bewust voor DIT Bouw en Techniek als leverancier van elektrotechnisch personeel. Een aantal van onze partners had al goede ervaringen opgedaan. Bovendien zochten wij een detacheringsbureau met landelijke dekking. DIT onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak. Met mijn contactpersoon heb ik periodiek overleg over de gang van zaken. Ik ben erg blij met zijn proactieve houding en onze transparante relatie. Samen werken we aan verbeteringen en zijn we problemen een stapje voor. Heeft een van onze partners specifieke behoeften, dan is DIT de eerste die in oplossingen denkt.

Een goed voorbeeld zijn de ontwikkelingen bij EcoNed, het groene label van ElektroNed. EcoNed is opgericht om de ElektroNed-installateurs te ondersteunen op het gebied van duurzame technische installaties zoals zonnepanelen, windmolens, laadpalen, warmtekrachtkoppelingen (Wkk’s) en zonneboilers. In deze markt komen piekbelastingen bij de uitvoering regelmatig voor, dan hebben we extra capaciteit nodig. Bovendien is de installatie van zonnepanelen een apart werkje. Toch is het DIT gelukt een aantal ploegen van ervaren vakmensen samen te stellen. Daaruit blijkt wederom zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid, zelfs als het gaat om geschikt personeel voor een nieuwe markt.” 

René van Beek

René van Beek

Directielid, verantwoordelijk voor Bouw, Techniek, Industrie en Metaal

Bel me  06-54 29 18 18 
LinkedIn  Connect met René op LinkedIn
e-mail r.v.beek@ditholding.nl
   

Direct personeel aanvragen

Vakmensen nodig op korte of lange termijn? Bijvoorbeeld een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider, timmerman, lasser of schilder.

Personeel aanvragen