Uitgelicht: Spie Industry

„DIT helpt ons flexibel te zijn”

Raymond van Meulenbroek

Wie: operationeel manager Raymond van Meulenbroek
Waar: SPIE Industry, Elsloo

SPIE is Europees leider in het leveren van diensten op het gebied van elektriciteit, mechanica, HVAC, energie en communicatiesystemen. De divisie Industry levert diensten aan klanten met productie-installaties. SPIE-Industry is een ervaren partner als het gaat om elektro-, meet-, en regeltechniek, mechanical/piping, HVAC, procesautomatisering en analysertechniek of process equipment. SPIE-Industry stelt haar klanten in staat een hogere effectiviteit te realiseren door haar kennis en kunde te bundelen en in te zetten voor de klant bij het bouwen en onderhouden van haar installaties.

SPIE-Industry heeft alle disciplines in huis om de betrouwbaarheid, de beschikbaarheid en veiligheid van installaties te verhogen en zeker te stellen. Duurzaamheid staat hierbij boven alles. De klantenportefeuille is heel divers: zware petrochemie, lichte industrie, automotive, energie bedrijven,  de foodsector, kortom overal waar geproduceerd wordt.. Raymond van Meulenbroek is operationeel manager van SPIE Industry en legt uit waarom DIT Bouw en Techniek er al jaren medewerkers levert.

„Dankzij DIT zijn we in staat om in de piekperiodes de klus te klaren met gekwalificeerd personeel. Dat zorgt voor continuïteit in de organisatie en maakt ons flexibel in de uitvoering. Daarbij maakt het voor DIT niet uit waar in Nederland  extra medewerkers nodig zijn; dat is het voordeel van een leverancier met landelijke dekking.

„Medewerkers die we bij DIT inlenen, zien we als onze eigen medewerkers; we maken geen verschil. Daarom is het zo plezierig dat we de juiste monteur geleverd krijgen en dat DIT ons begrijpt. Ze snappen onze behoefte en weten wat we nodig hebben, zelfs zonder uitgebreide instructie. Bovendien kun je bouwen op de afspraken die we met elkaar maken. Als ze zeggen dat ze een geschikte medewerker sturen, dan doen ze dat ook. Ze zullen nooit concessies doen, bijvoorbeeld iemand leveren die eigenlijk niet gekwalificeerd is. Dat is voor ons heel belangrijk.

„In die zin passen DIT en SPIE wel bij elkaar. We hebben dezelfde benadering, kennen allebei een open bedrijfscultuur en hebben beslist geen formele organisatie. Als ik iemand wil spreken, dan kan ik die rechtstreeks bellen en er blijft geen deur gesloten. Zo werken we bij SPIE ook.”

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze collega's:

Team Industrie

 

René van Beek

René van Beek

Commercieel directeur, verantwoordelijk voor Techniek, Bouw, Industrie en Metaal

Bel me  06-54 29 18 18 
LinkedIn  Connect met René op LinkedIn
e-mail r.v.beek@ditholding.nl
   

Direct personeel aanvragen

Vakmensen nodig op korte of lange termijn? Bijvoorbeeld een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider, timmerman, lasser of schilder.

Personeel aanvragen