Altijd het juiste werk voor jou.

Passend bij jouw ervaring

Extreem goed geregeld

Van een gratis vakuitrusting tot vakopleidingen

We zijn niet van de mooie praatjes; wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Voor vakkrachten van DIT hebben wij het extreem goed geregeld. Jij doet gewoon je werk en wij zorgen voor de rest. Wij regelen bijvoorbeeld je kleding en PBM's. Maar ook wekelijks stipte en correcte betalingen, het beste materiaal en continuïteit in je werk.

altijd het juiste werk

Continuïteit en zekerheid


Wij zoeken altijd het juiste werk voor onze vakkrachten. Dit kunnen we goed, omdat we onze vakkrachten persoonlijk kennen en hun wensen ons aan het hart gaan. We zijn bij jou in de buurt gevestigd, en we komen regelmatig bij je langs op je werkplek.


Werken als Installatiemonteur

Ontdek waarom Ferry koos voor DIT

Ferry was de uitdaging in zijn oude werk kwijt en ging op zoek naar een nieuwe baan. In zijn zoektocht kwam hij DIT tegen, hij nam contact op en inmiddels werkt hij als Installatiemonteur bij DIT en volgt hij een BBL-opleiding. Door te kiezen voor BBL-traject waarbij hij werkt en leert via DIT is hij straks, met een diploma op zak, klaar om door te groeien in de techniek. 

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakkrachten persoonlijk kennen en hun wensen ons aan het hart gaan.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want wij vinden in ons grote klantennetwerk altijd werk dat bij jou past!

Toegang tot vakopleidingen

Wij geloven in ontwikkeling van onze vakkrachten. Door te investeren in je toekomst vergroot je je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten ontwikkelen en, je kennis en vaardigheden vergroten.