Meer capaciteit met zzp'ers

DIT ZZP

dit zzp voor opdrachtgevers

Drempels weg tussen opdrachtgevers en zzp’ers

Wanneer doe ik het goed, wanneer loop ik het risico dat de fiscus me op de vingers tikt? Die vraag houdt veel bedrijven bezig bij het contracteren van zzp’ers. Vertrouw op de kennis en ervaring van DIT ZZP. Wij zorgen voor de beste zelfstandige vakkrachten én voor honderd procent waterdichte procedures.

Heldere projectovereenkomst

DBA-proof

Van voorselectie tot modelverklaring, van tariefonderhandeling tot resultaatafspraken. Wij nemen u veel werk en administratie uit handen. U krijgt de garantie dat uw projectovereenkomst volledig DBA-proof is. Snel aan het werk binnen een glasheldere overeenkomst, geen verrassingen achteraf. Dat is waar wij voor staan.

  • Selectie uit eigen database van gekwalificeerde zzp’ers;
  • Grondige status- en referentiecheck;
  • Tariefvergelijking en -onderhandeling, contractering;
  • Opstellen modelovereenkomst;
  • Facturering.

Conform geldende wet- en regelgeving

De werkwijze van DIT ZZP is goedgekeurd door de NBBU en afgestemd met de belastingdienst. U heeft honderd procent zekerheid dat u zzp’ers volgens het boekje inschakelt.

Plaats uw opdracht en wij stellen binnen 48 uur één of meer gekwalificeerde zzp’ers aan u voor. We nemen u alle formaliteiten uit handen. Volledig in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving en de kwaliteits- en veiligheidseisen in uw sector.

Neem contact op

Meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijke toelichting.