Samen vakkrachten opleiden.

Voor de toekomst

Technisch vakpersoneel opleiden

DIT Personeel helpt met het behalen van erkende diploma’s

Bij toenemende schaarste aan ervaren vakkrachten moet je slim zijn en nieuwe wegen bewandelen. Door potentieel technisch talent op te sporen en een passende opleiding aan te bieden. Dat doen we al heel lang bij DIT Personeel. We hebben er in 1998 al een specialisatie voor in het leven geroepen: DIT Vakopleidingen.

BBL-trajecten op maat

Voor de nieuwe generatie doeners

DIT Vakopleidingen richt zich op de nieuwe generatie doeners; leerlingen die net een vmbo-opleiding achter de rug hebben en op technici met werkervaring die hun kennis en ervaring willen vergroten of van richting willen veranderen. Wij bieden die mensen in samenwerking met lokale ROC’s BBL-trajecten op maat. Met als doel: het behalen van erkende diploma’s op de MBO-niveaus 1 t/m 4 en relevante certificaten. Naast BBL-trajecten biedt DIT Vakopleidingen ook specifieke vakcursussen en modulaire e-learningprogramma’s. We hebben een breed aanbod aan vakopleidingen en trainingen in de Techniek, Bouw, Metaal en Schilders.

DIT Personeel in de praktijk

Luisteren, adviseren en motiveren

DIT Vakopleidingen werkt resultaatgericht. Ons succes is grotendeels toe te schrijven aan de inzet van ervaren en zeer gedreven DIT praktijkbegeleiders die leven voor techniek en talentontwikkeling. Zij zijn actief aanwezig en zichtbaar op de werkvloer en begeleiden onze leerling-vakkrachten van start tot diploma. Ze weten welke snaren ze moeten raken om het beste uit mensen te halen; ook bij wie het even ‘niet ziet zitten’. Een kwestie van luisteren, adviseren en motiveren.
DIT Praktijkbegeleiders
Onze praktijkbegeleiders zijn ook gesprekspartners voor de ROC’s waarmee we samenwerken en voor u, als opdrachtgever. De leertrajecten voorzien in systematische voortgangsgesprekken met alle betrokkenen. Bovendien bewaken en borgen we de kwaliteit en voortgang van de opleiding met het SPIS leerlingvolgsysteem. DIT Personeel investeert in de opleidingen en biedt de mogelijkheid om technisch talent dat meedraait in uw flexibele schil na het behalen van hun diploma over te nemen.
Praktijk, praktijk en nog eens praktijk
De nadruk in onze BBL-trajecten ligt op de werkpraktijk. Aankomende vakkrachten doen ervaring op bij diverse opdrachtgevers en projecten. We koppelen onze leerlingen aan ervaren vakcollega’s die hun verantwoordelijkheid nemen voor extra begeleiding en supervisie over de uit te voeren werkzaamheden. We gaan met onze leerling-vaklieden om als volwaardige collega’s.

Neem contact op

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact op met ons.