Verzekerd van vakkrachten.

Extreem goed geregeld met DIT

Ik zoek vakkrachten!

Op zoek naar technische vakkrachten?

Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.


Werken met vakkrachten van DIT!

Een flexibel personeelsbeleid

Voor gemotiveerde Nederlandse én Europese vakkrachten

Als één van de weinige partijen in Nederland hebben wij zowel Nederlandse als Europese vakkrachten in dienst. Is een vakkracht in Nederland niet te vinden, dan hebben we zeer goede connecties in EU-landen via onze zusterorganisatie Larex. Zo helpen wij u graag bij het invullen van uw flexibel personeelsbeleid met gemotiveerde Nederlandse én Europese vakkrachten.

De specialisaties van DIT

Vakkrachten in diverse vakgebieden

Wij vinden en verbinden vakkrachten. Dat doen wij in de vakgebieden elektrotechniek, installatietechniek, bouw, afbouw, metaal en civiel & infra. Binnen een samenwerking die aansluit op uw vraag en situatie. Voor elke gewenste duur en volgens de geldende wet- en regelgeving.
Onze kracht zit in onze kennis en ervaring van 30 jaar van de technische sector. Daarnaast kijken wij verder dan de Nederlandse grens. Hebben we niet de juiste vakkrachten in Nederland, dan hebben we goede connecties in EU-landen via onze zusterorganisatie Larex.

Afbouw
Constructieschilder, Onderhoudsschilder of Allround Schilder. Welke vakkracht heeft u nodig om het project af te ronden? Leg uw vraag bij ons neer. Met onze beschikbare vakkrachten vullen wij uw behoefte in.

Bouw

Heeft u per direct een ervaren Timmerman, Bouwhulp of Betontimmerman nodig? Wij gaan aan de slag. Waar in Nederland uw personeelsvraag ook is. Wij zijn landelijk actief en zijn lokaal gevestigd

Civiel en infra

Werkvoorbereider, Hoofduitvoerder of BIM Modelleur. Vul maar aan. Als uw uw uitdagingen met ons bespreekt, hoeft u geen moment zonder te zitten. Heeft u per direct een ervaren Werkvoorbereider of Hoofduitvoerder nodig? Wij regelen het voor u. Heeft u vaktalenten uit meerdere disciplines nodig voor een grootschalig project? Wij hebben aan één woord genoeg.

Elektro- en installatietechniek
Heeft u per direct een ervaren Elektromonteur of Loodgieter/CV monteur nodig? Wij regelen het voor u. Heeft u vakkrachten uit meerdere disciplines nodig voor een grootschalig project? Wij kunnen u helpen!

Engineering
Een ervaren Werkvoorbereider of Hoofduitvoerder nodig? Ook deze zoektocht gaan wij voor u aan. Bespreek uw uitdaging met ons zodat wij op zoek kunnen gaan naar de passende kandidaat.
Metaal
Conventioneel draaier, Scheepsbouwer, CNC Frezer, Mechanisch Monteur of Lasser. Vul maar aan. Leg uw vraag bij ons neer en wij zorgen dat u niet zonder hoeft te zitten.

Neem contact op

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.