Ik zoek vakkrachten!

Op zoek naar technische vakkrachten?

Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Een flexibel personeelsbeleid

Voor gemotiveerde Nederlandse én Europese vakkrachten

Als één van de weinige partijen in Nederland hebben wij zowel Nederlandse als Europese vakkrachten in dienst. Is een vakkracht in Nederland niet te vinden, dan hebben we zeer goede connecties in EU-landen via onze zusterorganisatie Larex. Zo helpen wij u graag bij het invullen van uw flexibel personeelsbeleid met gemotiveerde Nederlandse én Europese vakkrachten.

De specialisaties van DIT

Vakkrachten in diverse vakgebieden

Installatiemonteurs, elektromonteurs, timmerlieden, lassers, schilders. Vul maar aan. Als u uw uitdagingen met ons bespreekt starten wij onze zoektocht. Binnen ons bestaande bestand van vakkrachten of daarbuiten. Heeft u vakkrachten uit meerdere disciplines nodig voor een grootschalig project? Ook dan horen wij dat graag. Een personeelstekort groot of klein lossen wij samen op.
Afbouw

Constructieschilder, Onderhoudsschilder of Allround Schilder. Vul maar aan. Als u uw uitdagingen met ons bespreekt, hoeft u geen moment zonder te zitten. Heeft u per direct een ervaren Onderhoudsschilder of Allround Schilder nodig? Wij regelen het voor u. Heeft u vakmensen uit meerdere disciplines nodig voor een grootschalig project? Wij hebben aan één woord genoeg.

Bouw

Heeft u per direct een ervaren Timmerman of Bouwhulp nodig? Wij regelen het voor u. Heeft u vakmensen uit meerdere disciplines nodig voor een grootschalig project? Wij hebben aan één woord genoeg. Of op zoek een ervaren werkvoorbereider ter uitbreiding van jouw bestaande team of ter vervanging bij ziekte? DIT Engineering biedt al jaren uitkomst in alle mogelijke functies. Slim gebruik maken van de mogelijkheden van een collega-aannemer? Collegiale in- en uitleen biedt de oplossing. DIT Bouwcontact is een ervaren speler op het gebied van collegiale bemiddeling in flexibele arbeid. Naast specifieke kennis van de functies in de bouw is DIT Bouwcontact ook op de hoogte van de actuele vraag- en aanbodsituatie per regio.

Civiel en infra

Werkvoorbereider, Hoofduitvoerder of BIM Modelleur. Vul maar aan. Als uw uw uitdagingen met ons bespreekt, hoeft u geen moment zonder te zitten. Heeft u per direct een ervaren Werkvoorbereider of Hoofduitvoerder nodig? Wij regelen het voor u. Heeft u vaktalenten uit meerdere disciplines nodig voor een grootschalig project? Wij hebben aan één woord genoeg.

Elektro- en installatietechniek

Heeft u per direct een ervaren Elektromonteur of Loodgieter/CV monteur nodig? Wij regelen het voor u. Heeft u vakmensen uit meerdere disciplines nodig voor een grootschalig project? Wij hebben aan één woord genoeg. Of op zoek een ervaren werkvoorbereider ter uitbreiding van uw bestaande team of ter vervanging bij ziekte? DIT Engineering biedt al jaren uitkomst in alle mogelijke functies.

Metaal

Conventioneel draaier, Scheepsbouwer, CNC Frezer, Mechanisch Monteur of Lasser. Vul maar aan. Als u uw uitdagingen met ons bespreekt, hoeft u geen moment zonder te zitten. Heeft u per direct een ervaren CNC Frezer of Lasser nodig? Wij regelen het voor u. Heeft u vakmensen uit meerdere disciplines nodig voor een grootschalig project? Wij hebben aan één woord genoeg.

Neem contact op

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.