Vacatures Afbouw

Zoek jij een vacature in de afbouw? Bij DIT hebben wij o.a. vacatures voor Schilders, Stukadoors, Behangers en Glaszetters. De banen in de afbouw vinden plaats in zowel de woningbouw, utiliteit als ook op industriële en renovatie projecten. Waar jouw interesses en ervaringen ook liggen. Onze afbouw vacatures zijn er voor ervaren en startende vakkrachten in de afbouw. Bij DIT is een baan in de bouw altijd extreem goed geregeld!

Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
Toon {{ ItemsCount }} vacatures
Er zijn {{ItemsCount}} vacatures gevonden

Bekijk onze Afbouw vacatures


Ben jij de laatste schakel in een bouwproject? Bekijk dan onze Afbouw vacatures. Werken als schilder, stukadoor, behanger of glaszetter bij DIT betekent veel afwisseling. Onze opdrachtgevers bevinden zich o.a. in de woningbouw en utiliteit. Schilder vacatures en stukadoor vacatures binnen de afbouw hebben wij in heel Nederland. Werken als schilder kan daarom altijd in de buurt. Solliciteer jij bij DIT dan mag je erop rekenen dat het extreem goed geregeld is. Van kleding, PBM’s tot je salaris.

Banen in de Afbouw


Afbouw vacatures voor werk in de bouw. Bij DIT hebben wij die voor ervaren en startende schilders. Een vacature schilder of vacature stukadoor voor werk bij jou in de buurt? Bekijk de banen in de afbouw bij DIT. Wij hebben opdrachtgevers met landelijke en regionale projecten. Hierdoor bieden wij jou een baan dicht bij huis waardoor jij een korte reisafstand naar je werk als schilder of stukadoor hebt. Een baan met scholingsmogelijkheden waardoor jij als vakkracht aan je toekomst kan werken, die vind je bij DIT Personeel!