TIG Lasser Machinebouw

TIG Lasser Machinebouw

Almelo € 2.600 - € 3.300 MBO2 Metaal
TIG Lasser Machinebouw Direct solliciteren
Over de functie
Als jij als TIG Lasser Machinebouw uitdaging zoekt in een veelzijdige baan en ervaring hebt met het lassen van dun plaatwerk, koker en leidingwerk RVS dan is dit de job voor jou! Het plaatwerk varieert van 0,8 tot 3 mm, kokers en leidingwerk zijn ongeveer 2 tot 4 mm dik. Je werkt aan kleine series en specials, dat maakt het werk ook uitdagend.

Daarnaast word er ook van je verwacht dat:
 • Je werkt vanaf technische tekening;
 • Controle uitvoert aan de werkstukken.
Over de opdrachtgever: Onze opdrachtgever is internationaal actief in de machinebouw. Ze ontwikkelen en produceren complete productielijnen van A tot Z voor de foodindustrie.
Over jou
Nadat je je kopje koffie op hebt en de werkorder hebt ontvangen ga jij als TIG Lasser Machinebouw zelfstandig vanaf tekening aan de slag met de constructie. Jij let op ieder detail en weet het werkstuk nauwkeurig af te werken. Na een extra controle door jouzelf uitgevoerd ga je met plezier weer verder met het volgende onderdeel.

Verder vragen we van jou als TIG Lasser Machinebouw:
 • Een opleiding in de metaal, eventueel met aanvullende lascursussen;
 • Technische tekeningen kunnen lezen is een must;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met lassen;
 • Je kan zelfstandig en in teamverband werken.
Wat wij jou bieden
Wanneer je bij ons komt werken dan ga je je gegarandeerd welkom voelen in ons team. Je bent altijd welkom voor een kop koffie op de vestiging en plezier in je werk hebben staat bij ons bovenaan! En wil jij graag een aanvullende cursus of opleiding volgen? Dan plannen we een gesprek in om de mogelijkheden te bekijken. Niks is onmogelijk en wij denken hier graag in mee. Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:
 • Een uitstekend salaris tussen de € 2600,- en € 3300,- (afhankelijk van je werkervaring);
 • Een functie direct in dienst bij onze opdrachtgever;
 • Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
 • Ieder jaar een persoonlijk ontwikkelingsgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.