Montagemedewerker Carrosserie

Montagemedewerker Carrosserie

Groenlo € 2.200 - € 2.600 VMBO Metaal
Montagemedewerker Carrosserie Direct solliciteren
Over de functie
Het is natuurlijk geweldig om als Montagemedewerker Carrosserie aan grote robuuste bulkwagens te werken en in dit geval ga je de laatste onderdelen op de truck monteren. Hierbij moet je denken aan de afbouw van voertuigen zoals: remmen, verlichting en handgrepen. Jij zorgt voor de kers op de taart voordat de wagen wordt afgeleverd bij de klant. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: 
 • Kleine laswerkzaamheden;
 • Indien nodig andere kleine onderdelen monteren op de truck.
Over de opdrachtgever: Er wordt hier gewerkt aan de mooiste wagens in de agrarische industrie! Per vier weken bouwt het team drie wagens naar wensen van de klant. Iedere vier weken komt er dus weer een ander project. Het bedrijf staat wereldwijd bekend om de kwaliteit en het perfect uitgevoerde spuitwerk van de bulkwagens.
Over jou
Affiniteit met grote wagens & trucks en interesse in hoe dit allemaal in elkaar steekt is zeker een pré voor de functie van Montagemedewerker Carrosserie. Om alle kneepjes van het vak te leren ga jij meelopen met een ervaren monteur.

Daarnaast vragen we:
 • Een Mbo opleiding richting (auto) techniek;
 • Enige werkervaring met carrosserie/ montage.
Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jou werk? Wij denken graag met jouw mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van opleidingen. Op onze vestiging tref je een informele sfeer aan, leuk als je spontaan een bak koffie komt drinken. 

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:
 • Een uitstekend salaris tussen de €2200,- en de €2600,- (afhankelijk van je werkervaring);
 • Een functie met uitzicht op een vaste baan;
 • Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
 • Ieder jaar een persoonlijk ontwikkelingsgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een vast contactpersoon voor al jouw vragen en die jou regelmatig komt bezoeken op de werkplek;
 • Een kerstborrel met het hele team en een mooi kerstpakket.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.