Mill Operator

Mill Operator

Heijningen € 2.911 - € 3.663 MBO3 Metaal
Over de functie
De Mill operator werkt aan de Spiral Mill machine, de machinale vervaardiging van spiraalgelaste buizen. In een team van 5 tot 8 personen ben je betrokken bij het volledige proces van de Spiral Mill machine, inclusief de onderhoudswerkzaamheden. Voor het verplaatsen van de materialen worden de bovenloop-, portaalkranen en heftruck door de Mill Operator bestuurt.    

De opdrachtgever: De opdrachtgever is een grote speler in de Benelux die innovatieve bouwsystemen creëert. Je zal deel uit maakt van een zorgzame familie die jou waardeert en unieke kansen biedt om jezelf verder te ontwikkelen.
Over jou
Onze relatie zoekt een leuke nieuwe collega die hun team op kennis, kunde en de werksfeer nog leuker komt maken dan die al is! Vakmanschap en professionaliteit staat bij jou centraal. Het afleveren van vakkundig werk en daarbij de drive om te blijven verbeteren is voor jou het belangrijkste. Als Mill Operator ben je prestatiegericht en zorg je altijd voor de beste mogelijke oplossing.

Verder vragen we:

 • Je beschikt over mechanische kennis (Vapro basis );
 • Je hebt kennis van het  MIG-MAG lasproces;
 • Je hebt kennis van visuele lasinspectie en het OP lasproces;
 • Je beschikt over een hijsbewijs of hebt ervaring met portaal-bovenloopkranen.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan als Mill Operator waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. Als werkgever staan wij voor persoonlijke aandacht en verbinding. 

Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:
 • Er heerst een informele werksfeer met enthousiaste collega’s;
 • Er ligt veel focus op innovatie;
 • Salarisrange tussen € 2911,00 en € 3663,00 afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé.


 
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.