Mig / Mag Lasser

Mig / Mag Lasser

Ede € 2.200 - € 2.750 MBO2 Metaal
Mig / Mag Lasser Direct solliciteren
Over de functie
Binnen deze gezellige werkplaats ga je als MIG/ MAG Lasser werken aan één specifiek product in verschillende gradaties. Van klein tot groot, dun tot heel dik staal en in series van maximaal 100 stuks.

Daarnaast wordt er van je verwacht dat:
 • Als het op jouw afdeling rustig is, ga je ondersteunen bij de assemblage of in het magazijn.
Over de opdrachtgever: je komt te werken bij een kleinschalig bedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ze leveren hun product door heel Europa en ver daarbuiten. Van standaard modellen tot specials, alles kan naar wens van de klant op maat gemaakt worden. Assemblage, verspaning, poedercoaten, lassen en logistiek word allemaal binnen de werkplaats gerealiseerd. 
Over jou
Als je afwisseling zoekt in je werk, je flexibel bent en je kan goed samenwerken dan is dit echt een baan voor jou! De werkzaamheden voor deze functie bestaan vooral uit Lassen maar je moet ook bereid zijn om collega’s te helpen op een andere afdeling.

Verder vragen we:
 • Minimaal 2 jaar ervaring met MIG/ MAG Lassen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 •  Woonachtig in omgeving Ede.
Wat wij jou bieden
Als je bij ons komt werken dan zal je je gegarandeerd welkom voelen in ons team. Je bent altijd welkom voor een kop koffie op de vestiging en plezier in je werk hebben staat bij ons bovenaan! En wil jij graag een aanvullende cursus of opleiding volgen? Dan plannen we een gesprek in om de mogelijkheden te bekijken. Niks is onmogelijk en wij denken hier graag in mee. Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Wij bieden jou een uitstekend salaris met goede voorwaarden. Je krijgt bij ons 13 ADV dagen per jaar en we zijn aangesloten bij een goed pensioenfonds. Als werkgever zijn we erg betrokken en we zullen dan ook regelmatig een bezoekje komen brengen op de werkplaats.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:
 • Een uitstekend salaris tussen de € 2200,- en € 2750,-(afhankelijk van je werkervaring);
 • Een functie met uitzicht op een vaste baan;
 • Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
 • Een kerstborrel met het hele team en een mooi kerstpakket.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.