Mechanisch Monteur

Mechanisch Monteur

Bergen op Zoom € 2.000 - € 2.950 MBO3 Metaal
Mechanisch Monteur Direct solliciteren
Over de functie
Als Mechanisch Monteur test, installeer en repareer je mechanische apparatuur en onderdelen. Jij bent een belangrijk onderdeel van het gehele proces. Zelfstandig of samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de productie. Aan de hand van tekeningen, bouw jij mechanische onderdelen en componenten samen tot complete constructies. In overleg met jouw leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het goed en op tijd opleveren van de werkzaamheden.

Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijk voor:
 • Het aanleggen en afwerken van leidingen en koppelingen;
 • Het voorbereiden van eigen werkzaamheden;
 • Het opsporen en verhelpen van storingen op mechanisch gebied.
De opdrachtgever is een middelgroot bedrijf met ongeveer 35 medewerkers. Ze maken voornamelijk kleine machines maar ook voor iets groters draaien ze hun hand niet om. Wat mooi is aan deze opdrachtgever, is dat je soms in de mogelijkheid bent om naar het buitenland te reizen om de machines ter plekke op te bouwen en inbedrijf te stellen samen met jouw collega.
Over jou
Je bent in staat om zelfstandig te werken maar je werkt net zo makkelijk in teamverband. Met jouw kennis en ervaring, zorg je ervoor dat de machines en installaties helemaal in orde zijn. Jij vindt het fijn om betrokken te zijn bij verschillende projecten. Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht.

Verder vragen we: 
 • Minimaal afgeronde opleiding mbo3 niveau in de richting van metaaltechniek of werktuigbouwkunde of aantoonbare- en relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Dat je in het bezit bent van een geldig VCA-certificaat (of bereid bent om deze kosteloos te behalen via DIT Personeel);
 • Dat je beschikt over rijbewijs B (voorkeur beschikt over eigen vervoer) en woonachtig bent in de regio van Bergen op Zoom.
Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen.

Als werkgever gaan wij bij DIT Personeel altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:
 • Een aantrekkelijk salaris tussen € 2.000,- en € 2.950,- gebaseerd op de cao Metaal & Techniek;
 • Een complete set elektrisch gereedschap op accu van Makita;
 • Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
 • Ieder jaar een persoonlijk ontwikkelingsgesprek;
 • Afwisselend werk en een vast contactpersoon voor al jouw vragen en regelmatige bezoeken op de werkplaats;
 • Een kerstborrel met het hele team en een mooi kerstpakket.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.