Leerling Onderhoudsmonteur

Leerling Onderhoudsmonteur

Geleen € 1.800 - € 2.450 VMBO Metaal
Leerling Onderhoudsmonteur Direct solliciteren
Over de functie
Als Leerling Onderhoudsmonteur loop je mee met een ervaren monteur die jou de kneepjes van het vak gaat leren. Jij leert het vak op verschillende locaties binnen het productieproces en zo word je opgeleid tot een volwaardig monteur die zelfstandig storingen kan gaan opsporen en oplossen aan verschillende productiemachines. Een mooie combinatie van de schoolbanken en leren in de praktijk.  

Als leerling word je aangemeld voor een opleiding en start je een BBL-traject. Voor de periode van de opleiding zorgen wij dat je onder begeleiding de juiste werkzaamheden uit gaat voeren. Vanuit DIT Vakopleidingen krijg jij de ondersteuning die je nodig hebt.

Tot je taken behoren verder:
 • Het leren lezen en interpreteren van tekeningen en schema’s;
 • Het assisteren bij en zelfstandig werken aan machines;
 • Het zelfstandig uitvoeren van klein onderhoud zoals smeerwerk.
Als Onderhoudsmonteur kun je aan de slag bij heel veel verschillende bedrijven, denk aan alles wat je dagelijks gebruikt. Alles wordt ergens geproduceerd, van je boterhammen 's morgens tot aan de televisie die je aanzet na een harde dag werken. In deze functie krijg je de kans om te sleutelen aan machines waarmee al deze producten worden gemaakt. Soms werk je alleen, en soms ben je onderdeel van een technische dienst. Ook qua werktijden varieert het nogal eens, bij sommige bedrijven werk je in dagdienst maar bij een heel aantal werk je in een ploegendienst van 2, 3 of 5.
Over jou
Jij bent leergierig en jij ambieert een baan als Onderhoudsmonteur. Je bent praktisch ingesteld en leert graag van ervaren vakkrachten. Feedback vind je prettig en je weet dit toe te passen. Je schakelt netjes en tijdig over het werk met jouw leidinggevende.

Daarnaast vragen we:
 • Technische vooropleiding op VMBO niveau of technische werkervaring;
 • Dat je beschikt over een goede werkhouding en dat vroeg opstaan voor jou geen probleem is;
 • Dat je beschikt over rijbewijs B en woonachtig bent in de regio van Roermond.
Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met je mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Daarnaast hebben we DIT te bieden:
 • Een uitstekend salaris tussen €1.800,00 en € 2.450,00 exclusief ploegentoeslag (afhankelijk van je werkervaring);
 • Een compleet uitgeruste set elektrisch flex-gereedschap van Makita;
 • Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
 • Jaarlijks een persoonlijk ontwikkelgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf nog verder te ontwikkelen;
 • Afwisselend werk en een vast contactpersoon voor al jouw vragen.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.