Leerling Metaalbewerking

Leerling Metaalbewerking

Arnhem € 2.300 - € 2.550 VMBO Metaal
Leerling Metaalbewerking Direct solliciteren
Over de functie
Ben jij je aan het oriënteren voor een opleiding, maar heb je geen zin om vaak in de schoolbanken te zitten? Dan is BBL Metaalbewerking wat voor jou! Je doet veel praktijkervaring op door te werken én je verdiend ook nog geld! Kies voor leren met de nadruk op doen! We hebben in de omgeving Gelderland veel leerbedrijven zitten waar je terecht kan voor een opleiding in de metaal. Voorbeelden van metaalbewerkingen zijn: Verspaning, dus CNC frezen/ draaien, bankwerken, lassen, montage en machinebouw. Naast deze opleidingen zijn er meer mogelijkheden om bij te scholen en cursussen te volgen. Je krijgt bij ons een persoonlijke leerlingbegeleider die jouw aanspreekpunt is en die helpt waar kan.

Over de leerbedrijven: Bij leerbedrijven in de metaal moet je denken aan machinebouwers voor productiemachines, agrarische voertuigen / werktuigen, industriële machines. Gereedschapsmakers die onderdelen vervaardigen met behulp van een CNC frees- en draaibank. Staalbouw, dus bedrijven waar veel grote constructies gelast en gemonteerd moeten worden en natuurlijk de High tech bedrijven.
Over jou
Wanneer jij start met het BBL-traject, werk je mee als volwaardige collega. Dat houdt in dat je dezelfde werkuitrusting krijgt, je gaat aan de slag met modern gereedschap en passend werk met heldere instructies krijgt.

Verder wordt er van je verwacht dat:
 • Je één keer per week naar school gaat;
 • Je geïnteresseerd bent in de Techniek/ Metaal;
 • Je leergierig en enthousiast bent.
Wat wij jou bieden
DIT Personeel helpt je met het behalen van je diploma en zorgt voor een baan die bij je past! Wij zoeken een leer-werkplek bij jou in de buurt. Verder betalen wij je studiekosten en studieboeken en krijg je loon voor de gewerkte uren.

Daarnaast:
 • Leer je het vak onder leiding van een ervaren leermeester;
 • Krijg je een eigen praktijkbegeleider die jou zo goed mogelijk probeert te helpen je diploma te behalen;
 • Na het behalen van je diploma krijg je een baan bij je leerbedrijf óf zoeken wij een andere leuke baan voor jou;
 • Krijg je een salaris tussen de €2300,- en €2550,- per maand.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.