Assistent Laser Operator

Assistent Laser Operator

Varsseveld € 2.300 - € 2.550 VMBO Metaal
Assistent Laser Operator Direct solliciteren
Over de functie
Om te starten als Assistent Laser Operator heb je geen ervaring nodig, daarom is dit een uitgelezen kans om de metaalsector in te stromen. Je wordt intern opgeleid en komt te werken aan een hightech computergestuurde machine. De machine moet dag en nacht bediend worden, daarom gebeurt het werk in 3 ploegen verdeelt over de dag. 

Wat je gaat leren als Laser Operator:
 • Zelfstandig bedienen van de Lasersnijmachine om plaatwerk uit te snijden;
 • Controleren van maatvoering en kwaliteit;
 • Klein onderhoud uitvoeren aan de machine.
Over de opdrachtgever: Je komt te werken bij een bedrijf die een vooraanstaande positie heeft op de markt als het gaat om plaatwerk bewerken. Met meer dan 45 lasermachines en 31 CNC kantbanken staat de productie nooit stil en is er altijd wat te doen. Er word veel gedaan binnen de werkplaats om het zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er volop ruimte om te werken, zijn er bomen neergezet, is er een luchtzuiveringssysteem en overdag volop daglicht door de vele ramen in het pand.
Over jou
Na het lezen van deze vacature ben jij natuurlijk ontzettend enthousiast geworden. Daarnaast ben je zeer gemotiveerd om dit met beide handen aan te pakken en bereid om je te ontwikkelen tot een ervaren Laser Operator! Jij laadt plaatwerk in de machine, stelt hem in en zorgt dat de gesneden stukken op de pallet bij de juiste persoon terecht komen, dit doe je samen met een collega dus kunnen werken in teamverband is een vereiste.

Verder vragen we:
 • Flexibiliteit en bereidheid om in drie ploegen te werken;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Wat wij jou bieden
Je gaat dit vak intern bij onze opdrachtgever leren, zij gaan jou binnen de werkplaats opleiden tot een ervaren Operator. Na een half jaar kan je na gebleken geschiktheid bij de opdrachtgever in vaste dienst komen, kortom een functie met toekomstperspectief.

Daarnaast bieden wij je:
 • Een goed salaris van € 2.300 tot € 2.550 (afhankelijk van ervaring);
 • Een ploegentoeslag van 20%;
 • Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een kerstborrel met het hele team en een mooi kerstpakket.


Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.