Laser Operator

Laser Operator

Haaksbergen € 2.550 - € 2.800 VMBO Metaal
Laser Operator Direct solliciteren
Over de functie
Als Laser Operator heb jij een veelzijdige baan waarbij je zowel bezig bent met 2d en 3d tekeningen op kantoor als het laser snijden van plaatwerk op de werkplaats. In deze functie ga jij veel zelfstandig te werk waarbij jij prioriteiten kan stellen als het gaat om de planning.

Verder ben je verantwoordelijk voor:
 • Het instellen en bedienen van de Lasersnijder;
 • Klein onderhoud van deze machine;
 • Kwaliteitscontroles.
Over de opdrachtgever: een toonaangevend bedrijf in de Achterhoek als het gaat om plaatwerk voor de machinebouw. Er word hier gewerkt in dagdiensten en dagelijks werken er zo’n 40 collega’s samen. Er is genoeg ruimte voor ontwikkeling en werknemers werken hier over het algemeen meerdere jaren, mede door de informele werksfeer en de veelzijdigheid van het werk. Of het nou gaat om CNC Kanten, Lasersnijden, Walsen of Tappen, alles kan binnen de werkplaats worden gerealiseerd. Al meer dan 30 jaar een aanwinst voor de Metaalindustrie.
Over jou
In deze functie als Laser Operator is het van belang dat je basiservaring en kennis hebt met 2d tekenprogramma’s. Er wordt af en toe ’s avonds gewerkt om orders af te krijgen, dit gebeurd niet wekelijks maar je moet er wel voor open staan; er wordt dan natuurlijk gezorgd voor een goede maaltijd.

Daarnaast vragen we:
 • Relevante werkervaring;
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.
Wat wij jou bieden
Kom je bij ons werken dan zal je je gegarandeerd welkom voelen in ons team. Je bent altijd welkom voor een kop koffie op de vestiging en plezier in je werk hebben staat bij ons bovenaan! En wil jij graag een aanvullende cursus of opleiding volgen? Dan plannen we een gesprek in om de mogelijkheden te bekijken. Niks is onmogelijk en wij denken hier graag in mee. Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Wij bieden jou een uitstekend salaris met goede voorwaarden. Je krijgt bij ons 13 ADV dagen per jaar en we zijn aangesloten bij een goed pensioenfonds. Als werkgever zijn we erg betrokken en we zullen dan ook regelmatig een bezoekje komen brengen op de werkplaats.
 
Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:
 • Een uitstekend salaris tussen de € 2550,- en € 2800,- (afhankelijk van je werkervaring);
 • Een functie met uitzicht op een vaste baan;
 • Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
 • Een kerstborrel met het hele team en een mooi kerstpakket.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.