CNC Kanter

CNC Kanter

Haaksbergen € 2.000 - € 2.700 VMBO Metaal
Over de functie
Ben jij een ervaren CNC Kanter of wil je dit graag leren? Dan is dit je kans! RVS, staal en aluminium wordt hier bewerkt en voorzien van een mooie hoek of rand doormiddel van een kant / zetbank. Je gaat hier plaatwerk van verschillende diktes kanten / zetten en in de basis leren om technische tekeningen te lezen. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:
 • Controle van de maatvoering en kwaliteit;
 • Sorteren en wegpakken van de bewerkte stukken.
Over de opdrachtgever: een toonaangevend bedrijf in de Achterhoek als het gaat om plaatwerk voor de machinebouw. Er word hier gewerkt in dagdiensten en dagelijks werken er zo’n 40 collega’s samen. Er is genoeg ruimte voor ontwikkeling en werknemers werken hier over het algemeen meerdere jaren, mede door de informele werksfeer en de veelzijdigheid van het werk. Of het nou gaat om CNC Kanten, Lasersnijden, Walsen of Tappen, alles kan binnen de werkplaats worden gerealiseerd. Al meer dan 30 jaar een aanwinst voor de Metaalindustrie!
Over jou
Jij bent iemand die zich voor 100% inzet en affiniteit heeft met werkzaamheden in Metaalsector. Er word in je geïnvesteerd door middel van cursussen en jij bent bereid deze met beide handen aan te pakken en een volwaardig CNC Kanter te worden!

Daarnaast vragen we:
 • Mbo werk- en denkniveau;
 • Enige ervaring in de metaal (mag ook opgedaan zijn via praktijklessen op school).
Wat wij jou bieden
Bij DIT Personeel tref je een informele werksfeer aan en ben je altijd welkom voor een praatje of een kop koffie. Ook hebben we een jaarlijkse bouwvakborrel / kerstborrel en krijg je een uitgebreid kerstpakket van ons. En ken jij iemand die ook bij DIT wil werken? Dan ontvang jij van ons een Bonus! Het gaat hier om een vaste baan waarbij er in je geïnvesteerd wordt zodat jij alle kennis in huis hebt en je je vak goed kunt uitoefenen. Hier staan natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden tegenover zoals:

 • Een goed Salaris (afhankelijk van je ervaring);
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Pensioenopbouw;
 • Alle benodigde PBM's, werkschoenen en werkkleding.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.