Vacatures Metaal

Zoek jij een vacature in de metaal? Bij DIT hebben wij o.a. vacatures in de specialisme constructie, assemblage, verspaning, lassen en machinebouw. De banen in de metaal vinden plaats in binnen de werkgebieden automotive, scheepsbouw, onderhoud en de agrarische sector. Waar jouw interesses en ervaringen ook liggen. Onze metaal vacatures zijn er voor ervaren en startende vakkrachten in de metaal. Bij DIT is een baan in de metaal altijd extreem goed geregeld!

Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
Toon {{ ItemsCount }} vacatures
Er zijn {{ItemsCount}} vacatures gevonden

Bekijk onze Metaal vacatures

DIT Personeel heeft een ruim aanbod aan Metaal vacatures. Door ons jarenlange specialisme zijn er door heel het land vacatures in de Metaal te vinden. Het maakt dus niet uit waar je woont. Natuurlijk zijn de Metaal vacatures Extreem Goed Geregeld. Dus solliciteer op één van de bovenstaande Metaal vacatures en zorgen wij voor de rest!

Een baan binnen de Metaal

Een baan binnen de Metaal kan heel divers zijn. Bij DIT Personeel zijn er banen in de Metaal voor startende en ervaren vakkrachten. Zo kan jij aan de slag als: Lasser, Monteur Technische Dienst, CNC Draaier, Bedrijfswagenmonteur, Carrosseriebouwer en vele andere banen. Een baan binnen de Metaal is voor onze vakkrachten natuurlijk Extreem Goed Geregeld. Bekijk bovenstaande banen in de Metaal en ontdek jouw nieuwe en uitdagende functie.