Vacatures Lasser

Een vacature Lasser vind je bij DIT. Bij DIT hebben banen als lasser bij diverse bedrijven. Ook bij jou in de buurt. De banen voor lasser zijn er bij DIT in verschillende specialisme. Lasser MAG, lasser MIG, Lasser TIG, Lasser Autogeen, Pijp- of Plaatlasser, Constructiewerker of Poederlasser. Waar jouw interesses en ervaringen ook liggen. Onze Lasser vacatures zijn er voor ervaren en startende vakkrachten.

Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
Toon {{ ItemsCount }} vacatures
Er zijn {{ItemsCount}} vacatures gevonden

Bekijk onze Lasser vacatures


Jij bent Lasser van beroep en zoekt een nieuwe baan als Lasser. Dan zijn de lasser vacatures van DIT wellicht jouw opstap naar een nieuwe baan. Of jij een vacature lasser MAG, vacature lasser MIG of vacature lasser TIG zoekt wij helpen jouw aan een uitdagende baan. Ook voor constructiebankwerker hebben wij vacatures. Werken in de metaal bij DIT betekent dat het altijd extreem goed geregeld is. Van je kleding, gereedschappen tot de benodigde PBM’s. Bekijk onze lasser vacatures en start binnenkort aan een baan bij jou in de buurt!

Banen voor Lassers


Wij hebben banen voor lassers bij diverse opdrachtgevers. Van lokale tot landelijke bedrijven binnen de metaal. Werken als lasser in de metaal via DIT Personeel betekent een baan die extreem goed geregeld is. Jij zet jouw kennis en ervaring in en wij zorgen voor een stipte verloning. Of jij nu op zoek bent naar een vacature lasser autogeen, vacature poederlasser of vacature plaatlasser. Jouw nieuwe baan vind je bij DIT.