Werkplaatsmonteur Prefab

Werkplaatsmonteur Prefab

Enschede € 2.200 - € 2.600 MBO2 Installatietechniek
Werkplaatsmonteur Prefab Direct solliciteren
Over de functie
Als Werkplaatsmonteur Prefab houd jij je bezig met de fabricage van installatiematerialen voor de bouwplaats geprefabriceerd. Dit betreft o.a. riolering, ventilatie, water en verwarmingssystemen, maar ook elektra leidingsystemen, prefab meterkasten worden in de prefab ontwikkeld. Je zorgt ervoor dat de complete order van onze opdrachtgever gereed is voor bezorging naar de bouwplaats.

Als Werkplaatsmonteur Prefab zien jouw kerntaken er als volgt uit:
 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van prefab montage, van het lezen van de tekening tot de oplevering van het gewenste prefab onderdeel;
 • Je hebt geen probleem met het uitvoeren van eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden;
 • Je voert inspecties uit aan de geproduceerde onderdelen.
De opdrachtgever is leverancier voor de installatie- en elektrobedrijven. De werkzaamheden zijn gericht op het ontwikkelen van diverse prefab oplossingen in de prefabfabriek. Zij werken in dagdiensten en op een vaste locatie, namelijk Enschede.
Over jou
Voor deze functie zoeken wij een Werkplaatsmonteur Prefab met uitstekend technisch inzicht. Een aantal jaar ervaring is geen vereiste, wel een pré. Je bent bereid je in te zetten om samen met jouw collega's de gestelde targets te behalen. Heb jij 2 rechterhanden en de wil om jezelf in te zetten voor een prachtig eindproduct? Dan ben jij de persoon waarmee wij graag in gesprek gaan.

Daarnaast vragen we dat je: 
 • Op MBO niveau kunt functioneren binnen de (installatie)techniek;
 • Bij voorkeur ervaring opgedaan op de bouw;
 • Woonachtig bent in de regio Enschede.
Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een afwisselende baan als Werkplaatsmonteur Prefab waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd. Op onze vestiging in Enschede tref je een informele sfeer aan, we vinden het dan ook leuk als je spontaan een bak koffie komt drinken en gezellig aansluit bij onze vrijdagmiddagborrel in ons bruin café.

Daarnaast hebben we DIT te bieden:
 • Een uitstekend salaris tussen € 2.200,- en € 2.600,- (afhankelijk van je werkervaring);
 • Pensioenopbouw bij Stipp Plus;
 • Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
 • Afwisselend werk en een vast contactpersoon voor al jouw vragen.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.