Teamleider Onderhoud

Teamleider Onderhoud

Moerdijk € 3.400 - € 3.900 MBO4 Installatietechniek
Teamleider Onderhoud Direct solliciteren
Over de functie
Als Teamleider Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen en voorkomen van storingen in de installaties. Maar ook het bevorderen van de goede samenwerking tussen jouw team, de diverse afdelingen en contractoren. Je zorgt voor de voorbereiding en planning van de uit te voeren werkzaamheden op het gebied van onderhoud, reparatie, revisie-, modificatiewerkzaamheden en storingen. Bij de voorbereiding van kleine nieuwbouwprojecten en fabriekstops speel jij een belangrijke rol waarbij jij expertise inbrengt op (elektro-)technisch gebied.

Jouw taken en verantwoordelijkheden als Teamleider Onderhoud zijn als volgt:
 • Het leiden en ondersteunen van je team (6 FTE) in de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden volgens de geldende veiligheids- en kwaliteitsstandaarden, overeengekomen planning en kosten;
 • Je waarborgt een snelle efficiënte en gedetailleerde communicatie met de productie en planningsafdeling;
 • Je hebt nauw overleg met de Day Shift Leader omtrent het plannen en uitvoeren van werkzaamheden en werkt samen met de Maintenance & Reliability Engineer;
 • Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen in het Maintenance Management Systeem en zorgt voor de rapportage;
 • Je draait om toerbeurt een consignatie dienst van één week.
Onze opdrachtgever is een producent van oppervlakte-actieve stoffen, papierproceschemicaliën en andere chemische specialiteiten. Je komt te werken in een open, levendige en internationale werkomgeving binnen een platte organisatie en duidelijke structuren. Samenwerking, respect, integriteit en innovatie zijn enkele van hun kernwaarden die je in jouw dagelijkse werkzaamheden zal beleven.
Over jou
Wij zoeken voor de functie Teamleider Onderhoud een stabiele, rustige persoonlijkheid, die in staat is situaties snel te overzien en de kernwaarden van onze opdrachtgever weet over te brengen aan zijn/haar team. Jij bent van nature een meewerkend voorman, je staat midden in jouw team en jouw teamleden zien jou als ankerpunt. Je geeft duidelijke leiding, maar doet dit zonder de goede samenwerking en het respect voor elkaar uit het oog te verliezen. Daarbij zorg je ervoor dat je de planning strak houdt. Je zorgt ervoor dat ook wanneer de situatie hectisch is, jouw team precies weet wat er van ze verwacht wordt en de taken worden afgerond conform richtlijnen.

Verder vragen wij DIT van jou:
 • Aantoonbare werkervaring als teamleider van een onderhoud afdeling waar hoge eisen aan o.a. veiligheid en kwaliteit worden gesteld, bij voorkeur in de chemische industrie;
 • Afgeronde opleiding MBO-4+ of HBO in de techniek;
 • Kennis van elektrotechniek is een pré of de bereidheid deze kennis eigen te maken;
 • Goede schriftelijke en mondelinge beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
Wat wij jou bieden
Bij DIT hebben wij alles Extreem Goed Geregeld! Wij bieden jou een mooie volgende stap je in loopbaan en de kans om je te ontwikkelen als Teamleider Onderhoud binnen een interessante organisatie. Wij vinden het belangrijk dat jij kan doorgroeien in je werk en denken we graag mee als het gaat om vervolgopleidingen en/of cursussen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij voorzien bent van het juiste gereedschap, passende werkkleding en de PBM's die jij nodig hebt zodat jij veilig en verantwoord kunt werken.
 
Daarnaast hebben we DIT te bieden:
 • Een baan met afwisseling én zekerheid, bij wederzijds goed bevallen wordt jou een vast contract bij onze opdrachtgever geboden.
 • Een maandsalaris tussen €3400,- en €3900,- op basis van een 40-urige werkweek;
 • We voorzien jou van de nodige PBM's en werkkleding van hoge kwaliteit;
 • Één vast contactpersoon waarbij jij terecht kunt voor alle werk gerelateerde zaken;
 • Een plek waar jij je welkom voelt, bij ons staat de koffie altijd klaar en op vrijdagmiddag sluiten we samen de week af in ons bruin café.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.