Leerling Monteur Installatietechniek

Leerling Monteur Installatietechniek

Utrecht € 1.950 - € 2.700 VMBO Installatietechniek
Leerling Monteur Installatietechniek Direct solliciteren
Over de functie
Wil jij graag Monteur Installatietechniek worden, maar niet de hele week op school zijn? Misschien is DIT dan wel jouw kans! Als Leerling Monteur Installatietechniek sta jij 's ochtends vroeg klaar om met je eigen Makita gereedschap naar het werk te gaan. Je houdt je voornamelijk bezig met de installatiewerkzaamheden aan de flexibele bouwsystemen. Je assisteert bij de aanleg, het onderhoud en het herstel van sanitair. Jij krijgt een ervaren Monteur toegewezen die jou alle kneepjes van het vak gaat leren.

Tot je taken behoren verder:
 • Het assisteren bij reguliere werkzaamheden binnen de installatietechniek;
 • Het aanleggen en installeren van sanitaire, airco- en verwarmingsinstallaties;
 • Het herstel van waterleidingen en riolering.
De opdrachtgever: de opdrachtgever staat bekend om zijn manier van bouwmethodes. Het bedrijf levert hoogste kwaliteit van materiaal en bied continu nieuwe mogelijkheden. Het is een bedrijf waarin er een goede werksfeer hangt.
Over jou
Als persoon ben jij praktisch ingesteld en beschik jij over technisch inzicht. Een probleem los je het liefst zelf op, maar je vraagt hulp wanneer dat nodig is. Als Leerling Monteur Installatietechniek ben je leergierig, luister en kijk je goed naar ervaren monteurs en kun je met feedback omgaan.

Daarnaast vragen wij:
 • Dat je beschikt over een goede werkhouding en dat vroeg opstaan voor jou geen probleem is;
 • Dat je woonachtig bent in de regio van Utrecht;
 • Dat je bereidt bent om een Vca-certificaat via DIT Personeel te behalen.
Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met je mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Daarnaast hebben we DIT te bieden:
 • Een uitstekend salaris tussen € 1950,- en € 2700,- (afhankelijk van je werkervaring);
 • Een compleet uitgeruste set elektrisch flex-gereedschap van Makita;
 • Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
 • Jaarlijks een persoonlijk ontwikkelgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf nog verder te ontwikkelen;
 • Afwisselend werk en een vast contactpersoon voor al jouw vragen.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.