Leerling Loodgieter

Leerling Loodgieter

Groningen € 1.700 - € 2.500 MBO1 Installatietechniek
Leerling Loodgieter Direct solliciteren
Over de functie
Ga als Leerling Loodgieter aan de slag bij DIT Personeel en ontwikkel jezelf tot volwaardig monteur! Als Leerling Loodgieter leer jij de fijne kneepjes van het vak in de praktijk! Jij assisteert een ervaren monteur bij het plaatsen en aanleggen van alle werktuigkundige installaties die in woningen naar voren komen. Denk hierbij aan sanitair, waterleidingen, vloerverwarming, hemelwaterafvoerinstallaties en centrale verwarmingsinstallaties. In teamverband werk je aan diverse klussen op locatie.

De werkzaamheden van de Leerling Loodgieter zijn:
 • Assisteren bij het aanleggen, installeren en afmonteren van alle werktuigkundige installaties;
 • Zelfstandig werken aan eenvoudige installaties;
 • Het leren lezen van technische tekeningen.
Onze opdrachtgever: De opdrachtgevers zijn erkende leerbedrijven in de installatietechniek. Naast de woningbouw en utiliteit is het ook mogelijk om mee te draaien in het service en onderhoudswerk. De werkzaamheden zijn in de regio en de werktijden zijn van 07:00 - 16:00 uur.
Over jou
Jij weet dat jij een technisch beroep wilt uitvoeren. Met de handen werken vind jij prettiger dan de hele dag op het toetsenbord tikken of telefoneren. Met een gezonde basis werklust en leergierigheid wil jij een vak jouw eigen maken. Je hoeft niet perse werkervaring te hebben in de techniek. Wel heb jij aantoonbare interesse en affiniteit met de technische beroepen.

Daarnaast vragen wij van de Leerling Loodgieter:
 • Aantoonbare affiniteit met het vak door eerdere werkervaring in de montage of in privé;
 • VCA of bereid deze op (via DIT Personeel) te behalen;
 • Kan zelfstandig op de werklocatie komen.
Wat wij jou bieden
Wij bieden onze vakkrachten een thuis waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijk aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:
 • Salaris tot € 2500,- bpm;
 • Reiskostenvergoeding van deur tot deur;
 • Pensioenregeling;
 • Hand- en elektrisch gereedschap op accu, professionele kleding en PBM’s;
 • Persoonlijke ontwikkeling door cursussen en opleidingen!
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.