Engineer Utiliteit

Engineer Utiliteit

Veendam € 2.800 - € 3.800 HBO Installatietechniek
Engineer Utiliteit Direct solliciteren
Over de functie
Ga als Engineer Utiliteit aan de slag! In deze rol word jij de spin in het web als het gaat om de technische kant van projecten. Jij gaat verschillende utiliteitsprojecten eigen maken door de calculatie en tekeningen te realiseren. Hiervoor is maatwerk en ervaring nodig. Daarnaast ben jij degene die inhoudelijk in kan gaan op vraagstukken vanuit projectleiding, klant en collega’s uit de uitvoering. De projecten omvatten alle werktuigbouwkundige gebouw gebonden installaties.

Kortom, de werkzaamheden van de Engineer Utiliteit zijn:
 • Maken van technische tekeningen voor diverse W-installaties;
 • Zelfstandig calculeren van W- en HVAC-installaties in utiliteit;
 • Contact houden met alle betrokkenen van het project.
Opdrachtgever: De opdrachtgever is een middelgroot installatiebureau met een specialisatie in elektro- en installatietechniek. Binnen het bedrijf heerst een informele werkcultuur met korte lijnen. De werktijden zijn van 07:00 - 16:00 uur.
Over jou
Met jouw ervaring in de installatietechniek weet jij wat nodig is om de installaties zo effectief en efficiënt mogelijk in te regelen. Hierover kun jij met jouw collega’s schakelen en houd je rekening met de verschillende wensen en behoeften. Kortom, een spin in het web!

Daarnaast vragen wij van de Engineer Utiliteit:
 • Een afgeronde HBO opleiding of aantoonbare werkervaring op dit niveau richting Werktuigbouwkunde/installatietechniek;
 • Meer dan twee jaar werkervaring met calculatie en tekenen in de utiliteit;
 • Je staat ervoor open om nieuwe vaardigheden te leren via cursussen of een interne opleiding.
Wat wij jou bieden
Wij bieden onze vakkrachten een thuis waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijk aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:
 • Bruto maandsalaris tot € 3.800,-;
 • Jaarcontract, daarna overname bij de opdrachtgever;
 • Goede secundaire voorwaarden volgens de CAO;
 • Alle benodigdheden om jouw werk goed uit te voeren.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.