Allround Cv-Monteur

Allround Cv-Monteur

Gouda € 2.200 - € 3.000 MBO2 Installatietechniek
Allround Cv-Monteur Direct solliciteren
Over de functie
In de functie als Allround Cv-Monteur voer je zelfstandig afwisselende werkzaamheden uit bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers, zoals bedrijven, scholen, instellingen en particulieren. Variërend van kleine reparaties tot complete vervanging van verwarmingsinstallaties. Je stemt de werkzaamheden af met de klant en biedt hen tevens oplossingen aan voor verbetering van de installatie. Het werk als Allround Cv-Monteur brengt uiteraard met zich mee dat je veel op locatie (bij de klant) werkzaam bent. 

Tot je taken als Allround Cv-Monteur behoren verder:
 • Het opstellen van diverse rapportages en werkbonnen;
 • Het meedraaien in storingsdiensten.
De opdrachtgever: je komt te werken bij een familiebedrijf als totaalinstallateur. Een goede werksfeer staat hier hoog in het vaandel. Bij ons familiebedrijf werken dagelijks circa 45 gemotiveerde medewerkers aan uiteenlopende projecten voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten in de utiliteitsmarkt. Daarnaast zijn wij actief in service & onderhoud voor zowel de zakelijke als particuliere markt.  Wij streven er naar om voortdurend toonaangevend te zijn binnen het vakgebied van klimaat, gas, water en elektriciteit. 
Over jou
Jij bent een professional en prima in staat om zelfstandig te werken. Jij zorgt er ten alle tijden voor dat aan de richtlijnen op het gebied van arbo, veiligheid en kwaliteit voldaan wordt. Jij dient voor deze functie dan ook in het bezit te zijn van een VCA-certificaat of je hebt de bereidheid om deze via ons te behalen.

Je hebt technisch inzicht en een oplossingsgerichte- en servicegerichte instelling richting de klant.

Daarnaast vragen we:
 • Minimaal afgeronde mbo opleiding in de installatietechniek;
 • Voldoende vakkennis en werk ervaring;
 • Dat je fulltime beschikbaar bent;
 • Dat je beschikt over rijbewijs B en woonachtig bent in de regio van Gouda.
Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. Op onze vestiging tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Wat hebben we jou verder te bieden:
 • Een uitstekend salaris tussen € 2.200,- en € 3.000 (afhankelijk van je werkervaring);
 • Een auto van de zaak (met mogelijkheid tot privé gebruik);
 • Prettige en stabiele werkomgeving binnen een dynamisch familiebedrijf;
 • Goede opleidingsmogelijkheden;
 • Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.