Toezichthouder Elektrotechniek

Toezichthouder Elektrotechniek

Groningen € 2.600 - € 3.100 MBO2 Elektrotechniek
Toezichthouder Elektrotechniek Direct solliciteren
Over de functie
Ga als Toezichthouder Elektrotechniek aan de slag! In deze functie voer jij de werkvergunning controle uit voor de werkzaamheden aan het hoogspanningsnet van TenneT. Jij werkt samen met de arbeiders en zorgt dat de veiligheids- en beschermingsvoorschriften worden gewaarborgd. Daarnaast controleer jij dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de werkvergunning. De projecten zijn op diverse locaties in Noord-Nederland.

Het proces tot de start als Toezichthouder Elektrotechniek:
 1. Je krijgt vakinhoudelijke cursussen (Stipel certificaat, VCA, BHV & brandbestrijding etc.);
 2. De aanwijzing en sleutels worden aangevraagd;
 3. Interne stage van 2 maanden voor praktijkervaring;
 4. Aanvullende cursussen voor communicatie, houding en gedrag;
 5. Start!
Opdrachtgever: Onze opdrachtgever is een technisch adviesbureau met meer dan 30 jaar ervaring in het managen van projecten in de hoogspannings-, rail- en energie infrastructuur. Binnen het bedrijf zijn doorgroeimogelijkheden aanwezig door middel van cursussen en opleidingen.
Over jou
Als Toezichthouder Elektrotechniek is het belangrijk dat jij goed communiceert met de arbeiders. Gezamenlijk zorgen jullie dat projecten op de juiste manier worden afgerond. Kennis en ervaring in de elektrotechniek is hiervoor een must, daarnaast moet jij begrip kunnen tonen, mee kunnen veren en je in kunnen leven in anderen. Daartegenover staat dat je stevig in jouw schoenen moet staan en gedisciplineerd alle randvoorwaarden in de gaten moet houden.

Daarnaast vragen wij:
 • Elektrotechnisch diploma, minimaal niveau 2;
 • Bereid om alle benodigde certificaten (via de werkgever) te behalen;
 • Een geldig rijbewijs B.
Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. Als werkgever staan wij voor persoonlijke aandacht en verbinding.

Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:
 • Salarisrange tussen € 2600,- en € 3100,- bruto per maand;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. laptop/telefoon en leaseauto;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Een dynamische en informele werkomgeving.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.