Leerling Monteur Elektro

Leerling Monteur Elektro

Eemshaven € 1.700 - € 2.500 MBO1 Elektrotechniek
Leerling Monteur Elektro Direct solliciteren
Over de functie
Ga als Leerling Monteur Elektro aan de slag bij DIT Personeel en bouw aan jouw technische carrière! Als Leerling Monteur Elektro assisteer jij en werk jij zelfstandig aan het plaatsen, monteren en installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties in woningen. Denk hierbij aan verlichting, wandcontactdozen en het trekken van draden. Deze woningen worden in een fabriek geprepareerd, hier vinden de werkzaamheden grotendeels plaats. Jij begint met begeleiding, zodat jij het vak goed in de vingers krijgt en uit kan groeien tot een vakvolwassen monteur.

De werkzaamheden van de Leerling Monteur Elektro zijn:
 • Assisteren bij het aanleggen, installeren en afmonteren van alle elektrotechnische installaties;
 • Zelfstandig werken aan eenvoudige installaties;
 • Het leren lezen van technische tekeningen.
Onze opdrachtgever: De opdrachtgever is een bouwkundig bedrijf dat helpt om de tekorten op de woningmarkt aan te pakken. Dit doen ze door middel van innovatieve en modulaire bouwmethodes. Het bedrijf is naast de woningbouw ook actief in het bouwen van ruimtes voor de zorg, het onderwijs, de industrie en het bedrijfsleven.
Over jou
Jij wilt jezelf gaan ontwikkelen in de elektrotechniek. Met een gezonde basis werklust en leergierigheid wil jij dit zo goed mogelijk aanpakken. De Leerling Monteur Elektro hoeft niet perse werkervaring te hebben in de techniek. Wel heb jij aantoonbare interesse en affiniteit met de elektrotechniek.

Daarnaast vragen wij van de Leerling Monteur Elektro:
 • Aantoonbare affiniteit met het vak door eerdere werkervaring in de montage of in privé;
 • VCA of bereid deze op (via DIT Personeel) te behalen;
 • Kan zelfstandig op de werklocatie komen.
Wat wij jou bieden
Wij bieden onze vakkrachten een thuis waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijk aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:
 • Salaris tot € 2500,- bpm;
 • Reiskostenvergoeding van deur tot deur;
 • Pensioenregeling;
 • Hand- en elektrisch gereedschap op accu, professionele kleding en PBM’s;
 • Persoonlijke ontwikkeling door cursussen en opleidingen!
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.