Elektromonteur Automotive

Elektromonteur Automotive

Zwolle € 2.200 - € 2.800 MBO2 Elektrotechniek
Elektromonteur Automotive Direct solliciteren
Over de functie
Ga aan de slag als Elektromonteur Automotive! Is jouw interesse voor automotive groot, dan is deze functie echt iets voor jou. Als Elektromonteur Automotive ga jij werken in de omgeving Zwolle, waar aan auto’s uit het luxere segment wordt gewerkt. Zowel particulieren als grote bedrijven brengen hun auto’s hier met hun specifieke wensen op het gebied van het inbouwen van elektronische installaties. Ook ga jij naar bedrijven toe die elektronische installaties in hun bussen gebouwd willen hebben. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan 20 busjes waarbij jij schermen moet gaan inbouwen. Jij zorgt ervoor dat alles op een secure en juiste wijze wordt ingebouwd. Voor deze functie is ervaring niet vereist. In ongeveer 1,5 maand ga jij de werkzaamheden bij onze opdrachtgever leren, zodat jij een volwaardig Elektromonteur Automotive wordt.

Werkzaamheden van de Elektromonteur Automotive zijn verder:
 • Het installeren van elektronische installaties;
 • Het diagnosticeren van communicatie-, geluids-, veiligheids-, of navigatie apparatuur;
 • Het repareren van communicatie-, geluids-, veiligheids-, of navigatie apparatuur.
Opdrachtgever: Je komt te werken bij een organisatie die een totaalleverancier is van hoogwaardige auto-elektronica zoals anti-ongeval systemen, alarmsystemen en voertuigvolgsystemen. Zij regelen alles van installatie tot nazorg en doen dit op elke gewenste locatie.
Over jou
Doordat het werk van Elektromonteur Automotive nauwkeurig is, heb jij grote interesse voor precisie. Jij vind het leuk om specialistisch werk te verrichten waarbij het belangrijk is dat je geordend en netjes werkt. Verder heb jij de ambitie om altijd door te blijven leren, belangrijk aangezien het werk van een Elektromonteur Automotive altijd in ontwikkeling is.

Daarnaast vragen wij:
 • Een grote motivatie om het vak eigen te maken;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Dat je in het bezit bent van je rijbewijs B.
Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan als Elektromonteur Automotive waarbij ontwikkeling en eigen verantwoordelijk centraal staan. Wanneer jij goed functioneert is er de intentie tot overname. Bij DIT sta jij centraal . Daarom is er altijd persoonlijke aandacht voor jou en doen wij er alles aan om jouw werkgeluk centraal te zetten.

Daarnaast krijg je DIT van ons:
 • Een uitstekend salaris tussen de € 2200,- en € 2800,- bruto per maand (afhankelijk van je werkervaring);
 • Werkkledingen PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Afwisselend werk;
 • Een vast contactpersoon voor al jouw vragen en die jou regelmatig komt opzoeken.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.