Allround Onderhoudsmonteur

Allround Onderhoudsmonteur

Echt € 2.200 - € 3.000 MBO3 Elektrotechniek
Allround Onderhoudsmonteur Direct solliciteren
Over de functie
Als Allround Onderhoudsmonteur heb jij een uitgebreid en afwisselend takenpakket. Zo houd jij je bijvoorbeeld bezig met het beoordelen en oplossen van storingen in machines en elektrische systemen. Ook het testen en onderhouden van de machines en systemen valt onder de werkzaamheden. Daarnaast houd jij je dagelijks bezig met het aanleggen en verbeteren van technische installaties. Jij signaleert hoeveel werk er is en rapporteert dit aan de bedrijfsleider.

Tot je taken behoren:
 • Contact onderhouden met externe partijen;
 • Het uitvoeren van diverse keuringen en/of metingen;
 • Het bestellen van materialen en het bewaken van het materiaalverbruik;
 • Het uitvoeren van diverse administratietaken.
De opdrachtgever is een grote speler binnen de kunststofmarkt die innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Vanuit hun productielocatie bedienen ze voornamelijk de West-Europese markt en dragen ze bij aan het recyclen van plastic afval. Onlangs is er een nieuwe productiehal gerealiseerd met moderne machines waaraan je mag werken en bij kan dragen aan het optimaliseren van het productieproces. Je komt te werken in een klein team, met ieder zijn eigen verantwoordelijkheden. De werktijden zijn in dagdienst tussen 08:00 uur en 17:00 uur, met consignatiediensten.
Over jou
Jij bent een professional en prima in staat om zelfstandig te werken. Jij zorgt er ten alle tijden voor dat aan de richtlijnen op het gebied van arbo, veiligheid en kwaliteit voldaan wordt. Jij dient voor deze functie dan ook in het bezit te zijn van een VCA-certificaat of je hebt de bereidheid om deze via ons te behalen.

Je hebt technisch inzicht en een oplossingsgerichte instelling. Je bent in staat om zelfstandig te werken maar je werkt ook net zo makkelijk met andere collega’s samen.

Daarnaast vragen we:
 • Minimaal afgeronde opleiding mbo3 richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie;
 • Dat je fulltime beschikbaar bent;
 • Dat je beschikt over rijbewijs B en woonachtig bent in de regio van Echt.
Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met je mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Daarnaast hebben we DIT te bieden:
 • Een uitstekend salaris tussen € 2.200,00 en € 3.000,00 (afhankelijk van je werkervaring);
 • Een compleet uitgeruste set elektrisch gereedschap van Makita;
 • Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
 • Jaarlijks een persoonlijk ontwikkelgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf nog verder te ontwikkelen;
 • Afwisselend werk en een vast contactpersoon voor al jouw vragen.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.