Vacatures Civiel en Infra

Zoek jij een vacature binnen civiel en infra? Bij DIT hebben wij o.a. vacatures in de wegenbouw en telecom maar ook civiel en infra banen voor de aanleg van bruggen en tunnels. De civiel en infra banen zijn er ook voor leidinggevende functies. Waar jouw interesses en ervaringen ook liggen. Onze civiel en infra vacatures zijn er voor ervaren en startende vakkrachten. Bij DIT is een baan in civiel en infra altijd extreem goed geregeld!

Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
Toon {{ ItemsCount }} vacatures
Er zijn {{ItemsCount}} vacatures gevonden

Bekijk onze Civiel en Infra vacatures


Werken op infra projecten of binnen de civiele techniek? Dat kan met onze Civiel en Infra vacatures. Je komt te werken op uitdagende projecten in de infra sector. Als civiele techniek en infra vakkracht ben je bij DIT aan het juiste adres voor een afwisselende baan. Onze opdrachtgevers zijn landelijke en regionale bedrijven. Dat maakt werken in civiel en infra uitdagend. Ieder project vraagt weer om andere ervaringen.


Banen in de Civiel en Infra


Een baan binnen civiel en infra? De civiele techniek vacatures en infra vacatures bij DIT passen bij jouw wensen en ervaring. Werk jij graag in de wegenbouw, telecom of de aanleg van bruggen en tunnels. Wij zorgen voor een baan die past bij jou. Ook als jij een leidinggevende functie hebt of net start aan je carrière. Bij DIT regelen wij het extreem goed.