Servicemonteur Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Servicemonteur Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Den Bosch € 2.500 - € 3.500 MBO3 Civiel en Infra
Servicemonteur Tijdelijke Verkeersmaatregelen Direct solliciteren
Over de functie
De functie van Servicemonteur is een allround functie, waarbij een grote mate van zelfstandigheid vereist is. Als Servicemonteur Tijdelijke Verkeersmaatregelen voer jij onderhouds-, service- en aanpassingswerkzaamheden uit aan grond- weg en waterbouw gerelateerde machines. Je stemt de werkzaamheden af met de klant en lost storingen op en repareert waar nodig. Het werk als Servicemonteur brengt uiteraard met zich mee dat je veel op locaties werkzaam bent waar op dat moment de projecten zijn. 

Tot je taken behoren verder:
 • Het verzorgen van keuringen en reparaties op locatie;
 • Rijden van storingsdiensten door het hele land;
 • Verzorgen van onderhoud bij collega bedrijven.
De opdrachtgever: met meerdere locaties door het land brengen werken zij aan de toekomst van de infrastructuur van Nederland. Of het nu gaat om adviseren, realisatie of onderhoud, altijd moet er nagedacht worden over bijvoorbeeld het omleiden van het verkeer, verschillende faseringen van het werk en de veiligheid van weggebruikers en jou collega's op de weg. Jouw werktijden vinden plaatst in shifts en kunnen dus ook in de avond, nacht en weekenden zijn.
Over jou
Jij bent een professional en prima in staat om zelfstandig te werken. Jij bent de collega waar wij op kunnen bouwen en bent stressbestendig. Je hebt technisch inzicht en een oplossingsgerichte- en servicegerichte instelling richting de klant.

Daarnaast vragen we:
 • Minimaal afgeronde opleiding mbo2 niveau richting autotechniek / vrachtwagenmonteur;
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Dat je fulltime beschikbaar bent;
 • Dat je beschikt over rijbewijs B en woonachtig bent in de regio van Den Bosch. Mocht je elders wonen dan zijn er ook volop mogelijkheden!
Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met je mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze locaties tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Daarnaast hebben we DIT te bieden:
 • Een uitstekend salaris tussen € 2500,- en € 3500,- (afhankelijk van je werkervaring);
 • Compleet uitgeruste servicebus;
 • Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
 • Jaarlijks een persoonlijk ontwikkelgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf nog verder te ontwikkelen;
 • Afwisselend werk en een vast contactpersoon voor al jouw vragen.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.