Spuiter

Spuiter

Amsterdam € 2.150 - € 3.000 PRO (Praktijk Onderwijs) Bouw
Over de functie
Voor een kleine organisatie die zowel in de zomer als in de winter werk hebben, zijn wij op zoek naar een Spuiter.
Als Spuiter ga jij ervoor zorgen dat verschillende ruimtes op een mooie en snelle manier worden geschilderd door middel van spuiten. Door jouw ervaring als Spuiter, weet je als geen ander hoe je het apparaat moet bedienen en de mooiste ruimtes krijgt. Ook is er de mogelijkheid dat jij als Schilder ingezet gaat worden, dus ervaring met schilderen is een pré.

Over de opdrachtgever
Zo’n 15 jaar geleden is de eigenaar voor zichzelf begonnen. Sindsdien is hij samen met zijn vrouw bezig om zijn bedrijf steeds verder uit te bouwen in de omgeving van Amsterdam en Zaandam. Op dit moment bestaat het bedrijf uit zo’n 5 personen. De eigenaar zelf is een professionele Spuiter en wil graag nog een Spuiter erbij.
Over jou
Als Spuiter zorg jij voor de kers op de taart door jouw gestructureerde en nette werk. Professionaliteit en vakmanschap staan bij jou hoog in het vaandel. De drive om jezelf te verbeteren en het afleveren van vakkundig werk is voor jou het belangrijkste. Daarnaast vragen wij DIT van je:

 • Ervaring met airless spuiten is een must;
 • Ervaring met schilderen is een pré;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Woonachtig in of in de omgeving van Amsterdam.
Wat wij jou bieden
Waardering voor jou staat bij ons hoog in het vaandel. Dit verhoogt jouw werkplezier. Ontwikkeling en eigen verantwoordelijk willen wij stimuleren, daardoor kan jij bij ons diverse cursussen en opleidingen volgen om jezelf tot een nog betere vakman te ontwikkelen. Daarnaast krijg je DIT van ons:

 • Een uitstekend salaris tussen de € 2150,- en de € 3000,- (afhankelijk van je werkervaring);
 • Een functie met uitzicht op een vaste baan;
 • Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
 • Ieder jaar een persoonlijk ontwikkelingsgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen.
Vragen?
Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met
Wie is DIT Personeel
Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Zo werkt het

 • Jouw sollicitatie
 • Binnen 24 uur contact
 • Bespreken wensen & ambities
 • Is er een match?
 • Jouw nieuwe baan!

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakmensen altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakmensen ook echt snappen door daadwerkelijk aanwezig te zijn op hun werkplek.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want ook al is er even geen werk, dan betalen wij toch gewoon door.

Toegang tot vakopleidingen

Jezelf verbeteren en investeren in je toekomst want daarmee vergroot je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten.