Technische vacatures

Vacatures in de elektrotechniek, installatietechniek, bouw, afbouw, metaal en civiel & infra.

Bij DIT Personeel hebben wij technische vacatures voor ervaren en beginnende vakkrachten. In de vakgebieden elektrotechniek, installatietechniek, bouw, afbouw, metaal en civiel & infra hebben wij altijd werk in de buurt. En zoals techniek alleen werkt als het extreem goed geregeld is, zo is werken bij DIT dat ook! Alles is extreem goed geregeld!
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
Toon {{ ItemsCount }} vacatures
Er zijn {{ItemsCount}} vacatures gevonden

Bekijk onze Technische vacatures

Al 30 jaar is DIT Personeel actief in de techniek. Met technische vacatures hebben wij altijd werk voor vakkrachten. Binnen ieder vakgebied hebben wij landelijk mooie bedrijven met technische banen. Werken in de techniek zit bij ons niet voor niets in de genen. Wil jij jouw technische ervaring in de elektrotechniek, installatietechniek, bouw, afbouw, metaal of civiel en infra vergroten? Dan bieden wij jouw een opleiding om jouw kennis binnen de techniek verder uit te bouwen.

Technische banen

Zoek jij een technische baan in de buurt? Wij kennen de lokale markt. Hierdoor hebben wij technische vacatures bij grote maar ook kleine bedrijven in de techniek. Of jij nu vakkracht bent in het vakgebied elektrotechniek, installatietechniek, bouw, afbouw, metaal of civiel en infra. Binnen deze vakgebieden hebben wij verschillende technische vacatures beschikbaar.