Over DIT Vakopleidingen.

Eén bonk passie

Over DIT vakopleidingen

DIT Vakopleidingen

DIT Personeel is één bonk passie voor Techniek, Bouw,Metaal en Schilders. Vanuit die passie investeren we in talent. Daar hebben we in 1998 DIT Vakopleidingen voor opgericht. DIT Vakopleidingen is een groep specialisten binnen DIT Personeel. Bij DIT Vakopleidingen staan mensen en hun talenten centraal. 

Succes verzekerd

Hoge resultaten dankzij permanente aandacht van gedreven praktijkbegeleiders

Sinds 1998 heeft DIT Vakopleidingen al meer dan 2.500 talentvolle mensen opgeleid. Het theoretische deel wordt uitgevoerd door plaatselijke ROC’s. DIT Vakopleidingen is samen met onze accountmanagers en opdrachtgevers verantwoordelijk voor het praktijkdeel. Leerling-vakkrachten bij DIT Personeel doen altijd passend werk, afgestemd op hun opleidingsrichting.

Hoge resultaten

Een gemiddeld slagingspercentage van 90%

DIT Vakopleidingen scoort een gemiddeld slagingspercentage van 90%. Dit resultaat hangt nauw samen met de permanente aandacht van onze praktijkbegeleiders. Dit zijn pure veldwerkers die onze leerling-vakkrachten op de voet volgen en voortdurend ruggenspraak houden met de ROC’s en onze opdrachtgevers en accountmanagers.

De nadruk bij DIT Vakopleidingen ligt op BBL-trajecten op MBO-niveau (1 t/m 4). Ook Hbo-opleidingen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast geeft DIT Vakopleidingen uitvoering aan korte cursussen en klant specifieke opleidingstrajecten.

Duurzame inzetbaarheid

Doorzaam Keurmerk Leerwerkintermediair

Doorzaam is de stichting, waar STAF (Stichting Arbo Flexbranche) en STOOF (Stichting voor Opleiding en Ontwikkeling Flexbranche) zijn samen gegaan. De stichting heeft als doelstelling het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van vakkrachten door middel van een integrale aanpak. Vakkrachten zijn duurzaam inzetbaar wanneer zij vitaal, met plezier en vaardig hun werk doen en als zij naast het werk leren en zichzelf ontwikkelen zodat ze door kunnen stromen naar ander werk. DIT Personeel is in het bezit van een het keurmerk Leerwerkintermediair.

Vragen over DIT Vakopleidingen?

Robby Maas Robby Maas Manager Praktijkbegeleiding