Het is extreem goed geregeld.

Over DIT Personeel

Wie is DIT Personeel?

Wij verbinden vakkrachten met onze opdrachtgevers

Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Onze missie

Onze vakkrachten een zo mooi mogelijk werkleven bezorgen

Het is onze missie om onze vakkrachten een zo mooi mogelijk werkleven te bezorgen. Dat doen wij door ze maximaal te faciliteren en te ondersteunen. Van het vinden van het juiste werk tot het regelen van alle zaken om het werk heen; van het ter beschikking stellen van gereedschap en PBM’s tot het regelen van vervoer; en van het aanbieden van opleidingen tot het zorgen van stipte en correcte betaling. Wij leven voor onze vakkrachten en daar zijn wij trots op! En door zaken extreem goed voor onze vakkrachten te regelen, zijn we in staat om de (flexibele) personeelsbehoefte van onze opdrachtgevers optimaal in te vullen.

de vakkracht staat bij ons centraal

Onze visie

Onze visie is eigenlijk heel simpel: de vakkracht staat bij ons centraal, in alles wat we doen. In de sectoren waar wij actief zijn – de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche – moet de komende jaren ontzettend veel gebeuren in Nederland en we zien een groot tekort aan vakpersoneel om al dit werk te verzetten. Door zaken extreem goed voor onze vakkrachten te regelen proberen wij technisch vakpersoneel aan ons te binden en zo voor de sector te behouden, èn de instroom van vakpersoneel vanuit andere sectoren en vanuit andere Europese landen te vergroten! Wij geloven erin dat wij zo het beste van toegevoegde waarde kunnen zijn, voor onze vakkrachten, voor onze opdrachtgevers en voor de technische sector als geheel!


Fouding Partner van Guruz

Missing link tussen mbo en bedrijfsleven

DIT personeel is founding partner van de non-profit stichting Guruz. Als “missing link” maakt Guruz het Nederlandse mbo beter en helpt het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Dat doen ze door briljante online gastcolleges van bedrijven te maken en deze ter beschikking te stellen aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago

Neem contact op

Heb je een vraag? Neem dan contact op met ons op.