Wij ‘draaien’ door

Het coronavirus (COVID-19) blijft zich nog steeds wereldwijd verspreiden, hierdoor moeten we de getroffen maatregelen blijven toepassen. Zoals de 1,5 meter afstand. Op sommige werkplekken is dat lastig, zeker als je als vakman op locatie bij een opdrachtgever aan het werk bent. Ondanks alles, gaan veel projecten binnen de Bouw, Techniek, Metaal en Schildersbranche gelukkig nog door. En wij zijn er trots op jou, en al onze vakmensen die zich blijven inspannen, juist nu. Wij ‘draaien’ dus door, ondanks alles.

Goed om te weten


Bij DIT Personeel volgen we het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). We maakten bijvoorbeeld een poster voor jou met alle richtlijnen, deze kun je hier vinden. Voor jou is het daarnaast goed om te weten dat:

- Onze medewerkers vanuit huis werken als dit mogelijk is. En geen zorgen, jouw Accountmanager is altijd bereikbaar voor vragen.
- De afdeling Verloning & Facturatie tijdelijk met minder bezetting werkt. Dit betekent dat zij nog steeds al je vragen kunnen beantwoorden, maar dat de reactietijd misschien iets langer is dan je van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor begrip.

Nieuwe vakmensen aannemen


Ook blijven we bereikbaar voor sollicitanten. Het is helaas niet mogelijk om intakegesprekken in te plannen zoals we dat normaal doen, daarom voeren onze recruiters deze gesprekken nu telefonisch. Ken jij iemand die nu thuis zit en graag aan de slag wil? Laat ze onze vacatures bekijken, wij denken graag mee.

Veelgestelde vragen


We snappen dat de gebeurtenissen rondom het coronavirus vragen oproepen over je werk. De meestgestelde vragen hebben we hier op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten. Neem contact op met je Accountmanager of bel naar 088 – 49 49 500. Gepubliceerd op 30 april 2020