Tijd voor vakantie of toch doorwerken?

De bouwvak is net begonnen, dat betekent dat de vakantiekoorts weer begint. Lang niet alles ligt stil. Juist na de afgelopen periode zijn er projecten die doorlopen, ook tijdens de bouwvak. Daarom is het goed om te weten dat jij gewoon door kunt werken als je dat wilt.

Tijdens de zomermaanden zijn er genoeg projecten waar jij aan de slag kunt. Of je nou elektromonteur, timmerman, installateur of lasser bent, veel van onze opdrachtgevers kunnen je goed gebruiken. Dus sta jij klaar om bij te springen en aan te pakken? Bel je vaste contactpersoon en je krijgt meer te horen over de mogelijkheden.

Zelf draaien we ook door. We blijven actief op zoek naar vakmensen die zich aan willen sluiten bij DIT Personeel. Ken jij collega’s die belang hechten aan veilige werkomstandigheden? Zin hebben in uitdagende klussen, bij hen in de buurt? En eerlijk, correct en op tijd betaald willen worden? Stel ze direct aan ons voor!

Na de bouwvak toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan ook contact op met je vaste contactpersoon! Gepubliceerd op 30 juli 2020