Stijging algemene tevredenheid medewerkers DIT en Larex!

Algemeen

Onze medewerkers van DIT Personeel en Larex zijn bepalend voor ons succes en dat maakt het extra belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk gaat. Daarom vroegen wij dit voorjaar naar de mening van onze medewerkers hun werkbeleving en tevredenheid, omdat wij het erg belangrijk vinden om te weten hoe zij het werk en onze organisatie waarderen en hoe tevreden zij erover zijn. De laatste keer dat we dit onderzoek hadden gedaan was in 2018.

Resultaten


De resultaten van het onderzoek zijn inmiddels bekend en met gepaste trots kunnen wij met jullie delen dat de algemene tevredenheid is gestegen van een 7,3 in 2018 naar een 8,1 in 2021! De resultaten zijn zeer positief; zowel de respons als de algemene tevredenheid zijn sterk omhoog gegaan sinds het vorige meetmoment in 2018. Behaalden we in 2018 nog een respons van 17%, dit jaar was dat 52%.

  • De betrokkenheid van onze Account-/Regiomanagers;
  • Goed contact;
  • Alles is goed geregeld (juiste spullen en informatie);
  • Altijd werk;
  • Variatie in het werk.
Uiteraard zijn er ook altijd punten waarop we als organisatie nog kunnen verbeteren. Het inzichtelijk krijgen van deze punten is dan ook zeer waardevol. En goed nieuws, aan al deze verbeterpunten wordt op inmiddels gewerkt! Gepubliceerd op 21 juli 2021