Directieleden van DIT Holding tekenen bij voor de lange termijn

Met gepaste trots kunnen we mededelen dat Commercieel Directeuren Chris Dijkstra en Daniël Keurntjes zich voor de lange termijn verbonden hebben aan DIT Holding. Chris en Daniël zijn in dienst bij DIT Holding sinds respectievelijk 2020 en 2021 en hebben zich dus nu ook formeel gecommitteerd om vervolg te geven aan de ingeslagen koers.

Algemeen Directeur Dennes van der Vlist is verheugd: “Chris en Daniël hebben beide een zeer positieve impact gehad op zowel de collega’s in onze commerciële organisatie als op de topline ontwikkeling van het bedrijf. Ik ben dus erg blij dat we – in voetbaltermen – de contracten hebben ‘opengebroken en verlengd’.”

Commercieel Directeur Chris Dijkstra: “Op basis van een gedeelde visie en ambitie zijn we met elkaar aan de slag gegaan en de eerste resultaten van de inspanningen van ons en van onze collega’s zijn nu zichtbaar. We zijn vastberaden om nog meer doelstellingen te realiseren met deze mooie club.”

Commercieel Directeur Daniël Keurntjes: “In een uitdagende markt is het ons toch gelukt om succes te boeken en sneller te groeien dan de markt. Simpelweg door onze klanten en vakkrachten goed te bedienen en altijd voor ze klaar te staan. We proberen zo initiatiefrijk als mogelijk te zijn en ik moet zeggen dat onze interne organisatie hier een geweldige invulling aan geeft. Ik ben trots om hier deel van uit te maken!”

DIT Holding is moedermaatschappij van DIT Personeel (Nederlandse vakkrachten) en Larex (EU vakkrachten). Bij DIT Personeel en Larex werken samen ruim 1.200 vakkrachten in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche op locaties in heel Nederland.


Foto tekenmoment v.l.n.r.: Chris Dijkstra, Dennes van der Vlist, Daniël Keurntjes.Gepubliceerd op 11 juli 2023