Leren en werken met een BBL-traject

Een BBL-traject is de manier als jij wilt leren en werken tegelijkertijd. Bij een BBL-opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) kan je leren en werken optimaal combineren en bij DIT hebben wij hiervoor diverse BBL-vacatures beschikbaar. Wil jij je kennis van bouw, techniek, schilders en metaal vergroten? Wij vertellen je graag hoe dit kan!

Werken bij erkende leerbedrijven

Bij een BBL-traject krijg jij een arbeidsovereenkomst waarmee je aan de slag gaat bij een werkgever en daarnaast ga je een dag in de week naar school. Je bent dus direct werkzaam in de praktijk en leert de theorie op school. Hoe oud je bent maakt niet uit, iedereen kan reageren op BBL-vacatures of leerling vacatures. Als BBL’er ga werken bij een erkend leerbedrijf en daar doe je werkervaring op. Deze bedrijven zijn er om jou als BBL’er te begeleiden tijdens je opleiding. Zo kan jij je je als leerling ontwikkelen tot een ervaren vakkracht.

Investeer in je toekomst

Heb jij al wat technische voorkennis maar zou je dit graag meer uitbreiden? Dan kan een van de leerling vacatures een uitkomst zijn voor jou. Als je als leerling aan de slag gaat binnen de bouw en techniek staat er een mooie toekomst op je te wachten. De bouwproductie gaat omhoog, de werknemers worden steeds schaarser, maar de behoefte naar o.a. elektromonteurs, installatiemonteurs, timmermannen, lassers en schilders blijft. Meer weten over onze BBL-vacatures? Bekijk hier hoe jij kan investeren in jouw toekomst.

DIT Vakopleidingen!

Werken én leren met een erkend diploma als eindresultaat, daarvoor gaan wij met DIT Vakopleidingen. Je kiest voor een betaalde baan met een door ons verzorgde opleiding op mbo-niveau erbij en een persoonlijke praktijkbegeleider die je gedurende de opleiding volgt en helpt waar nodig. Er zijn verschillende BBL-vacatures en leerling vacatures beschikbaar. Je kan bijvoorbeeld de techniek, bouw, metaal of afbouw in. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens onze leerling vacatures. Liever nog wat meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en dan bekijken wij samen met jou de mogelijkheden.

Gepubliceerd op 24 juni 2022