Zoek jouw vacature

OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Over de functie

DIT Engineering is in de omgeving van regio Amsterdam voor een hoofdaannemer, voor de afdeling projectontwikkeling, op zoek naar een Senior Projectmanager.
Als senior projectmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren en ontwikkelen van projecten die onze opdrachtgever zelf bouwt. Samen met je team doe je marktonderzoek, reken je de haalbaarheid door en coördineer je het ontwerpproces. Bovendien coördineer je het verkoopproces en zet je het project in de markt. Daarbij onderhoud je het contact met makelaars, notarissen en SWK. Je voert onderhandelingen met potentiële afnemers, zoals beleggers of woningcorporaties. Het overleg met overheden, opdrachtgevers en omwonenden/klankbordgroepen hoort uiteraard ook tot de functie. Ook lever je een bijdrage aan het continu verbeteren van onze woningconcepten.
Wij zoeken iemand die van aanpakken houdt en het initiatief neemt. Je kunt goed samenwerken en op alle niveaus communiceren. Je stuurt een klein, flexibel ontwikkelteam aan en je kunt op de steun rekenen van andere teams binnen onze opdrachtgever. Je legt verantwoording af aan de directie.
Onze opdrachtgever ontwikkelt en bouwt voornamelijk woningbouwprojecten, maar transformatie-, renovatie- en utiliteitsprojecten komen ook voor. Jouw aandachtsgebied is breed; van acquisitie tot een uitontwikkeld plan dat door onze opdrachtgever kan worden gerealiseerd.

Functie-eisen


-HBO/WO denk- en werkniveau;
-Minimaal 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van bouwprojecten;
-Kennis van ruimtelijke ordening, regelgeving, financiële en fiscale kaders.

Wat wij bieden

-Een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever.
-Een uitdagende functie met een dynamische, informele werkomgeving.
-Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
-Een marktconform salaris.
-Pensioen, vakantie- en ADV dagen conform UTA Bouw cao.

Sta je open om kennis te maken met deze organisatie? Bel 06-13036191 of mail naar s.vd.zanden@ditengineering.nl

Over ons

DIT Personeel houdt zich bezig met het werven, selecteren en detacheren van personeel . Dit zijn leidinggevende, technische en/of administratieve functies binnen de technische branche.

Het is heel simpel. Je bent een ervaren technicus of een starter met doorgroeipotentie. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken voor gerenommeerde hoofdaannemers. Projecten die bij je passen. Wil je bijvoorbeeld werken als uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider of calculator? Wij regelen het. Op één voorwaarde: dat je net als wij van aanpakken weet.

Vacatures Engineering

Wil je werken als uitvoerder, werkvoorbereider, kopersbegeleider of calculator? Afwisselend werk op diverse projecten bij gerenommeerde hoofdaannemers? En de mogelijkheid krijgen om eventueel in dienst te komen bij onze opdrachtgever? Meld je nú aan! Wij gaan direct voor je aan de slag.

Zit jouw baan er niet tussen? Laat ons weten naar welke baan je wel op zoek bent en stuur een open sollicitatie.

Meer weten over DIT Engineering?

Resultaten 1 tot 10 van 31

RSS


Voor werkzaamheden in het Vlaams Gewest is DIT een erkend uitzendbureau met erkenningsnummer VG.2022/U. Bekijk hier het certificaat