Zoek jouw vacature

OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Over de functie

DIT Engineering is voor omgeving Drechtsteden & Hoeksche Waard op zoek naar een uitvoerder.

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor diverse verbouw, onderhoud, en renovatieprojecten. De projecten variëren in omvang tussen 50 K en 1 mln. Jij neemt ‘buiten’ de projecten op. Samen met een projectvoorbereider zorgen jullie er samen voor dat de verschillende projecten binnen de gestelde normen voor kwaliteit, budget en planning worden gerealiseerd.

Voor deze vacature zoekt DIT Engineering een service gerichte uitvoerder met aantoonbare ervaring in verbouw & renovatieprojecten.

Functie-eisen

• Afgeronde opleiding (mbo) Bouwkunde;
• Aantoonbare en relevante werkervaring in verbouw & renovatieprojecten;
• In het bezit van VCA-VOL;
• In het bezit van rijbewijs B.

Persoonskenmerken
• Je bent organisatorisch sterk, kunt goed samenwerken en bent service gericht;
• Je bent betrouwbaar, representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
• Je bent stressbestendig, flexibel ingesteld en hebt een positieve uitstraling;
• Je bent bereid tot het volgen van opleidingen/cursussen in de branche.

Wat wij bieden

Een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever. Een uitdagende functie. Een collegiale en plezierige werkomgeving. Voldoende mogelijkheden voor eigen ontwikkeling. Ruimte voor eigen initiatief. Een marktconform salaris. Pensioen, vakantie- en ADV dagen conform UTA Bouw cao.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je deze baan zitten? Reageer dan nu! Neem contact met me op via 06-20621969 of m.d.voogd@ditengineering.nl

Over ons

DIT Engineering houdt zich bezig met het werven, selecteren en detacheren van personeel in UTA-functies. Dit zijn leidinggevende, technische en/of administratieve functies binnen bouwbedrijven.

Het is heel simpel. Je bent een ervaren bouwkundige of een starter met doorgroeipotentie. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken voor gerenommeerde hoofdaannemers. Projecten die bij je passen. Wil je bijvoorbeeld werken als uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider of calculator? Wij regelen het. Op één voorwaarde: dat je net als wij van aanpakken weet.

Vacatures Engineering

Wil je werken als uitvoerder, werkvoorbereider, kopersbegeleider of calculator? Afwisselend werk op diverse projecten bij gerenommeerde hoofdaannemers? En de mogelijkheid krijgen om eventueel in dienst te komen bij onze opdrachtgever? Meld je nú aan! Wij gaan direct voor je aan de slag.

Zit jouw baan er niet tussen? Laat ons weten naar welke baan je wel op zoek bent en stuur een open sollicitatie.

Meer weten over DIT Engineering?

Resultaten 1 tot 10 van 31

RSS


Voor werkzaamheden in het Vlaams Gewest is DIT een erkend uitzendbureau met erkenningsnummer VG.2022/U. Bekijk hier het certificaat