Vacature in de TECHNIEK

Elektromonteur Technische Dienst

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: WOLVEGA
  • Referentie: 5110002580

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: WOLVEGA
  • Referentie: 5110002580

Over de functie

Als Elektromonteur Technische Dienst zorg jij dat de productielijn optimaal blijft draaien. Je gaat werken in drie ploegen waarin jij storingen verhelpt, onderhoud uitvoert en machines repareert. Jij hebt ruime ervaring als elektromonteur en hebt kennis van PLC besturingsystemen. Waar nodig koppel je onderdelen aan en af, om het proces te verbeteren. De installaties waar jij aan gaat werken zijn elektrotechnisch, mechanisch en pneumatisch van aard. Kortom, een baan waarin jij jouw technische kwaliteiten in kan zetten!

De opdrachtgever: onze opdrachtgever is een groot productiebedrijf dat producten produceert voor de automotive branche. Door de jaren heen heeft het bedrijf zijn productieproces, de distributie en de kwaliteit sterk geoptimaliseerd.

Over jou

Jij bent technisch sterk onderlegd en kunt dit tot uitvoering brengen. Je kunt onder tijdsdruk presteren en voelt de urgentie om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Flexibele werktijden zijn voor jou geen enkel probleem. Je werkt graag samen en bent helder in de communicatie.

Daarnaast vragen we:
• Je bent elektromonteur, of geruime ervaring in soortgelijke functie;
• Verstand van elektrische, mechanische en-/of pneumatische installaties;
• Je hebt verstand van PLC besturingssystemen; • Ervaring met onderhoud aan machines (industrie).

Wat wij jou bieden

Wij bieden onze vakmensen een thuis waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogd jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijk aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:
• Salaris tot €3.000,- bruto per maand (excl. toeslagen);
• Pensioenregeling;
• Reiskostenvergoeding van deur tot deur;
• Ontwikkeling via cursussen en opleidingen.

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met Wouter Keizer (Recruiter DIT Personeel) op 06-82723677 of via noord@dittechniek.nl. Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.