Vacature in de TECHNIEK

Leerling Installatietechniek

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 5150003161

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 5150003161

Over de functie

Heb jij interesse in diverse grote installaties en wil jij daarin gaan verdiepen door middel van werken en leren? Wil jij de volgende Leerling Installatietechniek zijn? Lees dan verder!

Wat is installatietechniek
De term installatie techniek staat voor diverse technieken, die gebruikt worden in de bouw en industrie. Onder installatie techniek valt onder andere het aanleggen en verzorgen van installaties. Ook de service- en onderhoud werkzaamheden van deze installaties valt onder installatietechniek. Maar over wat voor installaties hebben we het dan? Hierbij kan je denken aan:

• Verwarmingsinstallaties;
• Koelinstallaties;
• Luchtbehandeling installaties;
• Loodgieterswerkzaamheden, zoals het installeren van sanitair.

Voor de functie Leerling Installatiemonteur zijn wij opzoek naar dames en heren waarvan het hart sneller gaat kloppen bij het lezen van deze tekst. Doordat wij een breed scala aan opdrachtgevers hebben, zullen wij ervoor zorgen dat jij bij een opdrachtgever terecht komt waarbij je veel leert en jij je thuis voelt.

Denk jij: ja dit wil ik? Stuur je CV met motivatie naar: s.vd.meer@ditpersoneel.nl

Over jou

Jij bent al wat bekend met installatietechniek of hebt altijd al grote interesse in installatietechniek gehad. Het is tijd voor jou om je laten omscholen of laten scholen tot installatiemonteur. Bij voorkeur ben je in het bezit van je rijbewijs. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij jou bieden

Jij wordt Leerling Installatietechniek en bent belangrijk voor ons. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jij je opleiding gaat halen. Wij ondersteunen jouw waar mogelijk door middel van een praktijkbegeleider en een vast contactpersoon die regelmaat langs komen om te kijken hoe het met je is. Daarnaast krijg je DIT van ons:

• Een startsalaris wat rond de € 13,- bruto per uur ligt. Dit komt neer op € 2184,- bruto per maand;
• De opleiding kost jou niets. Wij betalen de opleiding plus de kosten die er extra bij bijkomen. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan het declareren van je schoolboeken en dergelijke;
• Een goed gevulde gereedschapskist met elektronische gereedschap van Makita;
• Reiskosten van deur tot deur.

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schilder branche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kader functies. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Susanne op 06-82757411 of via s.vd.meer@ditpersoneel.nl. Gebruik de knop ‘solliciteer direct’ om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.