Vacature in de BOUW

Werkplaatsmedewerker

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ENSCHEDE
  • Referentie: 5320001464

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ENSCHEDE
  • Referentie: 5320001464

Over de functie

Wil jij bouwen aan je toekomst en tegelijkertijd aan de meest uiteenlopende en bijzondere nieuwbouwprojecten? Dan is DIT je kans!

Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Werkplaatsmedewerker met technisch inzicht. Als Werkplaatsmedewerker werk je in de werkplaats mee aan het vervaardigen van de te plaatsen wanden. De organisatie waar je komt te werken, ontwerpt, produceert en monteert complete woonhuizen binnen een aantal weken.

Van gerecycled materiaal produceert de organisatie wanden, die tevens dienen als isolatiemateriaal. Alle op maat gemaakte wanden, vormen uiteindelijk de huizen en deze worden op locatie gemonteerd. Deze geheel nieuwe manier van bouwen is compleet duurzaam en uitstootvrij. Behalve dat de manier van bouwen zeer milieuvriendelijk is, kan er ook bijzonder snel worden gebouwd. Je kan je voorstellen dat ze bij dit bedrijf van plan zijn om de traditionele bouw om te gooien.

Om te groeien is deze organisatie op zoek naar een aantal montagemedewerkers. Dit proces brengt vrij specifieke werkzaamheden met zich mee. Hiervan is de werkgever zich bewust en biedt daarom de nieuwe werknemers alle tijd en ruimte om zich de werkzaamheden eigen te maken. Het voornaamste is dat jij handig bent en niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken. Het werk wordt uitgevoerd bij een informele en platte organisatie, die bereid is flink te investeren in haar medewerkers. Kortom, een prachtige kans op een mooie baan bij een hele prettige organisatie.

Zie jij een uitdaging als montagemedewerker wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via 06 57 84 84 95 of per e-mail via oost@ditbouw.nl

Over jou

o Jij hebt technisch inzicht en werkt graag met je handen;
o In bezit van geldig VCA-certificaat of bereid deze via ons te halen;
o Stressbestendig, zelfstandig en communicatief sterk;
o Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B.

Wat wij jou bieden

Wij bieden een mooie volgende stap je in loopbaan en de kans om je te ontwikkelen als Assistent Timmerman binnen een interessante organisatie. Daarnaast stimuleren wij het om door te groeien in je werk en denken we graag mee als het gaat om vervolgopleidingen en/of cursussen.

Daarnaast hebben we DIT te bieden:
• We sturen je op pad met een complete set elektrisch flex-gereedschap van Makita;
• Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
• Jaarlijks een persoonlijk ontwikkelgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf nog verder te ontwikkelen;
• Afwisselend werk en een vast contactpersoon voor al jouw vragen.

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal-, en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd leuk werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kaderfuncties. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificering tot professionele materialen voor onze vakmensen.
Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT personeel? Neem dan contact op met Lars van den Berg Recruiter Bouw Oost op 06 – 57 84 84 95 of via l.vd.berg@ditbouw.nl Gebruik de button ‘’Solliciteer direct’’ om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.