Vacature in de UTA

Medewerker Nazorg Nieuwbouw

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ROTTERDAM
  • Referentie: 6420000658

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ROTTERDAM
  • Referentie: 6420000658

Over de functie

Welke Medewerker Nazorg Nieuwbouw plant jaarlijks wel 10.000 reparatie verzoeken en onderhoudsopdrachten en staat klanten te woord? Nou jij dus.

In de functie van medewerker Nazorg Nieuwbouw gaan je aan de slag in de aftersales van een nieuwbouwproject. Jaarlijks zullen er gemiddeld 10.000 meldingen binnen komen bij jou. Van een lekkage in de badkamer of tot een niet goed sluitende voordeur. Als de klant een melding maakt, sta jij deze vakkundig te woord. Met het digitale dossier van het gebouwde object bij de hand schat jij de situatie in. Zo wordt door jouw praktische ervaring en technisch inzicht de klant altijd goed geholpen.

Nadat je de acties hebt ingezet om de melding te laten herstellen, ga je ook bekijken hoe de afwikkeling is van deze melding. Je zal dan bepalen of dit onder garantiewerk valt of bv verzekeringswerk wordt. Soms kan het ook zijn dat de klant zelf moet betalen, jij bent dan in staat om zowel mondeling als schriftelijk dit te verwoorden. Daarom zal jij je ook goed moeten inlezen in de garantiebepalingen zodat jij de klanten goed te woord kan staan.

De klanten zijn bij jou in goede handen. Naast jouw praktische ervaring en technisch inzicht ben jij in staat goed en helder te communiceren. Deze informatie zal jij ook moeten vastleggen en verwoorden in diverse softwareprogramma’s. Daarmee kun je ook de voortgang van het proces duidelijk zien en loggen.

Met hun hoofdkantoor in regio Rotterdam brengen zij meerwaarde tijdens de hele levenscyclus van een gebouw of woning. Of het nu gaat om ontwikkeling, realisatie of onderhoud. Daarbij stellen zij altijd de mensen centraal. Zij maken van een gebouw tenslotte meer dan een verzameling stenen. Onze relatie vindt dat (ver)bouwen meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen is. Investeren in mensen en zo bruggen slaan. Luisteren naar verschillende partijen en ontdekken wat hen bindt. Samen duurzaam bouwen aan tevredenheid!

Over jou

Onze relatie zoekt een collega die van aanpakken houdt, initiatief neemt en strak kan organiseren en plannen. Je werkt graag samen, kan snel schakelen en makkelijk communiceren op alle niveaus. Verder breng jij het volgende mee:

•MBO+ werk en denkniveau;
•Affiniteit met bouwtechniek;
•Je bent zeer accuraat, nauwkeurig en precies;
•Je bent administratief sterk onderlegd.

Wat wij jou bieden

•Salarisrange € 3000-3500,- afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring;
•diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
•uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé;
•Een dynamische en informele werkomgeving.

Over ons en contact

Bij DIT Engineering werven, selecteren en detacheren we technische vakmensen. Dit doen wij voor kaderfuncties in de techniek- en bouwsector. Functies waarvoor we ook vakmensen opleiden. Met bijna 30 jaar ervaring als landelijke personele dienstverlener kent het werkveld voor ons geen geheimen. Wij bieden onze vakmensen en klanten daarmee kwaliteit en zekerheid. Wij zijn een onderdeel van DIT Personeel, zij verbinden uitvoerende vakmensen aan opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche.

Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Engineering? Neem dan contact op met Marien de Voogd van der Straaten op 0620621969 of via m.d.voogd@ditengineering.nl Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.