Vacature in de UTA

Uitvoerder Renovatie & Transformatie

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: WAALWIJK
  • Referentie: 6420000654

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: WAALWIJK
  • Referentie: 6420000654

Over de functie

Ben jij een Uitvoerder Renovatie en Transformatie en zie jij het als een uitdaging om verschillende projecten tegelijkertijd onder handen te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Coördineren, organiseren en plannen! Als Uitvoerder Renovatie en Transformatie ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten tegelijkertijd. Dit zullen voornamelijk utiliteitsgebouwen zijn zoals overheidsgebouwen, scholen en zorginstellingen en bedrijfspanden. Je bent natuurlijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk, de veiligheid op de bouwlocatie, het in de gaten houden van het budget en het tijdig opleveren van de projecten. Daarnaast signaleer je eventuele problemen en stel je passende oplossingen voor.

Omdat wij met een aantal klanten een samenwerkingsovereenkomsten hebben, is het belangrijk dat wij hierin snel en flexibel schakelen. Veel van deze klussen vinden plaats in een omgeving waarin de het werkproces van de klant door gaan. Jouw operationele team heeft voldoende kennis en kunde in huis zodat jullie samen de projecten tot een goed einde brengen.

Of het nu gaat om grote of kleine projecten, alle werkzaamheden worden voorbereid, uitgevoerd en begeleid door eigen vakmensen. Daardoor blijft de regie in eigen handen, dit zorgt er voor dat de kwaliteit en de afspraken van de werkzaamheden worden nagekomen.

Met meerdere kantoren door Nederland brengen zij meerwaarde tijdens de hele levenscyclus van een gebouw of woning. Of het nu gaat om ontwikkeling, realisatie of onderhoud. Daarbij stellen zij altijd de mensen centraal. Zij maken van een gebouw tenslotte meer dan een verzameling stenen. Onze relatie vindt dat (ver)bouwen meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen is. Investeren in mensen en zo bruggen slaan. Luisteren naar verschillende partijen en ontdekken wat hen bindt. Samen duurzaam bouwen aan tevredenheid!

Over jou

Onze relatie zoekt een collega die van aanpakken houdt, initiatief neemt en strak kan organiseren en plannen. Je werkt graag samen, kan snel schakelen en makkelijk communiceren op alle niveaus. Verder breng jij het volgende mee:

•MBO werk en denkniveau richting Bouwkunde
•Minimaal 7 jaar werkervaring als Uitvoerder
•In bezit van Rijbewijs B
•Relevante aanvullende cursussen bv. BOB opleiding “Uitvoerder B&U Groot”.

Wat wij jou bieden

•Salarisrange € 4500-5200,- afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring;
•diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
•uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder lease auto, laptop/smartphone, goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé;
•Een dynamische en informele werkomgeving.

Over ons en contact

Bij DIT Engineering werven, selecteren en detacheren we technische vakmensen. Dit doen wij voor kaderfuncties in de techniek- en bouwsector. Functies waarvoor we ook vakmensen opleiden. Met bijna 30 jaar ervaring als landelijke personele dienstverlener kent het werkveld voor ons geen geheimen. Wij bieden onze vakmensen en klanten daarmee kwaliteit en zekerheid. Wij zijn een onderdeel van DIT Personeel, zij verbinden uitvoerende vakmensen aan opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche.

Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Engineering? Neem dan contact op met Silvia van der Zanden op 0613036191 of via s.vd.zanden@ditengineering.nl Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.