Vacature in de UTA

Hoofd Productie Bouwprojecten

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: VALKENSWAARD
  • Referentie: 6420000649

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: VALKENSWAARD
  • Referentie: 6420000649

Over de functie

Hoe leuk is het om op een verjaardag te kunnen zeggen: “Ik werk als Hoofd Productie Bouw bij een bouwonderneming in regio Eindhoven en ben verantwoordelijk voor de totale productie van wat zij bouwen en ontwikkelen!”

Als Hoofd Productie Bouw stuur jij meerdere projectleiders aan en zijn jullie verantwoordelijk voor de totale productie van woningen- utiliteitsprojecten en renovatie- en transformatieprojecten.

Jij coördineert o.a. de productieactiviteiten, regelt de financiële rapportages en ben je verantwoordelijk voor de inkoopactiviteiten van de projecten. Ook verzorg je de projectbewaking op het gebied van financiën, tijd, kwaliteit en informatie en voorkomt risico’s waar nodig en maakt deze beheersbaar. Het behalen van de doelen voor omzet, winst en kwaliteit als team voorop gesteld.

Jij zorgt dat kennis optimaal gedeeld wordt tussen de teams en denkt mee over het verbeteren en uitbreiden van de organisatie en de processen die daarbij horen. Naast het aansturen begeleid en coach jij de projectteams en projectleiders ook.

Onze relatie ontwikkelt, bouwt, verbouwt woningen, kantoren, bedrijfshallen, hotels en winkels in Noord-Brabant maar ook zeker daarbuiten. Een aangename plek creëren om te werken, leven of je vrije tijd door te brengen, dat is wat zij in hun achterhoofd houden bij elk project. Zij vinden het belangrijk dat de werksfeer goed is en organiseert met regelmaat uitjes waarbij een eventuele partner ook mee mag. Te denken aan een BBQ, weekendjes weg, vrijdagmiddag borrel enz. Er is veel bereidheid om het teamverband te verbeteren en te behouden.

Over jou

Onze relatie zoekt een collega die van aanpakken houdt, initiatief neemt en strak kan organiseren en plannen. Je werkt graag samen, kan snel schakelen en makkelijk communiceren op alle niveaus. Je brengt verbinding tussen de verschillende teams om zo het beste resultaat te boeken! Verder breng jij het volgende mee:

•Afgeronde HBO/WO opleiding Bouwkunde aangevuld met management trainingen;
•Iemand met ruime ervaring als projectleider/ projectmanagement binnen de realisatie van bouwprojecten binnen een bouwonderneming;
•Je hebt een financieel, bedrijfskundig en commercieel inzicht;

Wat wij jou bieden

Een uitdagende managementfunctie met veel vrijheid en perspectief binnen een ondernemende en sterke bouwonderneming met ambitie.

•Uitstekend marktconform salaris (range 80k-100k) met veel benefits;
•Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
•een zeer uitdagende en afwisselende functie, door grote diversiteit aan projecten en opdrachtgevers;
•Diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
•Goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé;
•Een dynamische en informele werkomgeving met een ongekend goede werksfeer.

Over ons en contact

Bij DIT Engineering werven, selecteren en detacheren we technische vakmensen. Dit doen wij voor kaderfuncties in de techniek- en bouwsector. Functies waarvoor we ook vakmensen opleiden. Met bijna 30 jaar ervaring als landelijke personele dienstverlener kent het werkveld voor ons geen geheimen. Wij bieden onze vakmensen en klanten daarmee kwaliteit en zekerheid. Wij zijn een onderdeel van DIT Personeel, zij verbinden uitvoerende vakmensen aan opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche.

Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Engineering? Neem dan contact op met Silvia van der Zanden op 0613036191 of via s.vd.zanden@ditengineering.nl Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.